Des-de aquest petit raconet virtual, vull compartir amb tots vosaltres el meus treballs de manualitats que m'ajudem a relaxar-me en les meves estones lliures.
-----------------------------------------------------------------------
Desde este pequeño rincon virtual quiero compartir con todos vosotros mis trabajos de manualidades que me ayudan a relajarme en mis horas libres


diumenge, 28 d’agost del 2011

TARJETA CUMPLE YOLANDA

Els regals de l'entrada anterior els vaig acompanyar d'aquesta tarjeta. Com podeu comprobar les meves tarjetes son molt semblants totes. La veritat es que m'agrada aquesta mida i la trobo comode per treballar. A la part del devant vaig imprimir aquests segells de flors en diferents papers, llavors les vaig retallar i les vaig posar com si fossin un ram de flors. un botó,una mica de cinta i la famosa papellona , es tot el que vaig fer servir.
A la part de dintre hi vaig posar una butxaque i un tag on hi vaig escriure unes paraules. El tag el vaig adornar amb unes flors fetes de ganxet.  La flor blava la vaig treure d'internet i la vaig retallar a má, i després la vaig entintar una miqueta. El paper que vaig fer servir per la butxaque era d'un dels taller que vaig fer , ja que jo no tinc la big i no puc fer aquestes textures. A l'altre pagina una blonda amb un segell d'un passtisset amb la tecnica del embossing  i unes lletres retallades adhesives.
La part del darrera ben sencilla , una cenefa de paper, un cercle i un segell.
Espero que us hagi agradat.


dimarts, 23 d’agost del 2011

BOSSA I ESTOIG PER LES AGULLES DE GANXET

Amb l'afany de tenir més adornos pels treballs de scrap hem descobert que les flors fetes de ganxet son una bona opció. Per aixó vaig voler fer una bosseta per posar-hi els fils i també un estoig on guardar-hi ben ordenades les diferents agulles de fer ganxet.
Aqui teniu l'estoig tal i com queda quan està tancat
I aqui el teniu obert. Hi het una pestanya a la part de dat i una bosseta a la part de baig perqué així les agulles no caiguin.
Aquest dos treballs els he regalat a la meva amiga Yolanda , ja que fa uns dies va ser el seu cumple, i com podeu comprobar si us passeu pel seu blog, també s'ha aficionat a fer-se les seves flors de ganxet que li serviran d'adorno en els treballs de scrap.



divendres, 19 d’agost del 2011

COMPRES DE ROBES

 A l'entrada anterior us vaig demanar ajuda per si alguna sabia botigues online per comprar roba a EEUU. Gracies a totes les que hem vau contestar. Vaig probar en una de les que hem vareu dir i la veritat es que te moltisimes robes I a més els ports son asequibles: He de dir que he sumat tots el mts. que he comprat i per l'import amb euros que hem van cobrar m'han sortit a uns 8 euros el mts.
Com veureu la comanda era una mica important ja que he decidit fer el famós DEAR JEAN i a més m'he aputnat a un Sal que començara el setembre.
Ara us ensenyo les compres i si algú l'interesa la adreça amb molt de gust li donaré.
Aqui todo el cacho telas que he comprado y ahora las he puesto por colores para que se vean unpoquito mejor.


Ara ja puc començar el meu DEAR JEAN, i ja estarè a punt per comencar el SAL el setembre.

dilluns, 8 d’agost del 2011

NECESITO VUESTRA AYUDA

Hace tiempo compre unas telas en una tienda online de EEUU, la verdad es que me salen muchomas baratas que aqui, la question es que cambie el ordenador y mi hijo me perdio todos las direcciones que tenia en favoritos, la mayoria las he recuperado pero esta de las tiendas no ha habido forma, Ya he comprado en alguna otra, pero alguna slos portes son muy caros, en fin otras despues no venden fuera.
Asi que os agradeceria si alguna ha comprado o sabe de alguna tienda de EEUU, me pudiera dar la direccion para mirar.
Gracias amigas blogueras

dijous, 4 d’agost del 2011

DEVANTA Nº .....................

La veritat es que ja he perdut el compte dels devantals que he fet, i de moment no he repetit cap dibuix. Aquest es l'ultim que he fet i com que la destinataria ja el té, ara ja el puc ensenyar:
Aquest l'he fet amb la roba de mocador de farcell, que la veritat dona molt de joc. Un gall i una gallina ben simpàtics i alegres. Com que la destinataria li encanta el verd, li vaig posar el bies del voltant de color verd i també vaig fer-hi la gallinet amb el mateixos tons.
Aqui un detall de més a prop de les aplicacions.