Des-de aquest petit raconet virtual, vull compartir amb tots vosaltres el meus treballs de manualitats que m'ajudem a relaxar-me en les meves estones lliures.
-----------------------------------------------------------------------
Desde este pequeño rincon virtual quiero compartir con todos vosotros mis trabajos de manualidades que me ayudan a relajarme en mis horas libres


dimarts, 6 de desembre del 2011

TARJETES DE NADAL

Seguim amb els temes nadalencs, aqui us presento unes quantes tarjetas de Nadal que he fet . Encara m'en falten algunes, però espero aquesta setmana ja diexar-les totes fetes.
La majoria estan fetes sobre una base de cartulina, verda o vermella i amb papers  nadalencs de la casa TOGA, Els costats entintades amb tintes distress i aprofiten cosetes que tenia de l'any passat . Alguns etiquetes de Nadal de la colleció GRAPHIC 45 , cintes de ras, cordonets en platejat i daurat . També he fet servir la tecnica del embossing amb polvos blancs.
Son bastans sencilles; ja que al no disposar de màquines i haber de retallar les coses a má, retrassa bastan la feina i no era el cas de fer-les molt i molt treballades I no tenir temps de fer-les totes.

11 comentaris:

  1. Quima, menuda colección chula de tarjetas, están todas muy bien, pero hay algunas que me parecen estupendas!
    Bss

    ResponElimina
  2. pero que chulas.......chulas chulas........me gustan todas.....anda que si llegas a tener máquinas de recortar.....jajjajaja......las hubieras triplicado.......que bonita es la navidad!!!!!! un beso

    ResponElimina
  3. Madre míaaaaaa!! Qué cantidaaaaa!! Y yo sin empezar todavía.... me da a mi que mis tarjetas de navidad de este año van a ser de scrapbooking digital!! :)

    ResponElimina
  4. Quina bonica col.lecció! Són superboniques totes! Petons

    ResponElimina
  5. ostres Quima quina col.leccio mes extensa.no sabria quina triar

    roser

    ResponElimina
  6. No vull ni pensar el que passarà quan tinguis màquina! jaja. T'han quedat molt xules

    ResponElimina
  7. que guapas todas Quima ,,,y anda que no te cunden....

    ResponElimina
  8. sencillamente preciosas!! te hasn quedado de lujo!!

    ResponElimina
  9. Que bonitas Quima!!!! y cuantas!!!! espero que gusten mucho!!!!! eres una maquina ¿de donde sacas tanto tiempo????? un beso!

    ResponElimina
  10. Quina feinada !!!! de totes maners son molt boniques

    Petons , Anna

    ResponElimina