Des-de aquest petit raconet virtual, vull compartir amb tots vosaltres el meus treballs de manualitats que m'ajudem a relaxar-me en les meves estones lliures.
-----------------------------------------------------------------------
Desde este pequeño rincon virtual quiero compartir con todos vosotros mis trabajos de manualidades que me ayudan a relajarme en mis horas libres


dissabte, 17 de novembre del 2012

ALBUM ARLET- 1ª PARTE

 Aquesta entrada la tinc preparada fa un munt de dies, però per unes coses o per altres no l'habia pogut entregar, per fí avui ho he fet i ara ja pot veure la llum ..............si espero una mica ja tindria les fotos caducades .............jejejejejjeje

Aquest es el meu primer albúm que faig i encara que m'ha costat una miqueta, m'agrada el resultat. Segurament el dia que en faci un altre hi haurà coses que cambiaré i d'altres que hi afegiré. La entrada serà una mica llarga per aixó he decidit fer-ho en dos part i així no es farà tan carregós . 
--------------------------------------------------------------

Esta entrada la tenia preparada desde hace bastantes dies, pero por unas cosas o por otras no habia podido entregarlo, por fin hoy lo he hecho y ahora ya puedo sacarla a la luz.................. creo que si espero un poco más me habrian caducado las fotos .......................jejejejjejeje
Este es el primer album que hago y me ha costado un poquito, pero me gusta el resultado. Evidentemente que el dia que hago otro, habrá cosas que cambiaré y otras que añadiré. La entrada será un poco larga asi que he decidido hacerla en dos partes para que no resulte muy pesado. 

  Aquesta es la portada del album . Es per una nena que es diu ARLET. Els papers que he fet servir son de la col.lecció LIME TWUIST de MY MIND'S EYE, a més de cartolines de diferents colors, flors de paper, altres fetes amb cinta, amb ganchet .......etc. Troquels diferents, perletes, segells i altres adornos.
------------------------------------------
Esta es la portada del album. Es para una niña que se llama ARLET. Los papeles que he utilizado son de la colección LIME TWUIST de MY MIND'S EYE, además de cartulinas de diferentes colores, flores de papel; de ganchillo otras hechas con cintas ........etc. Troqueles diversos perlitas sellos y adornos diveros.
A les pagines següents una amb un sobre per guardar-hi les ecogafries, o la pulsera del hospital i a l'altre per posar-hi una foto de durant l'embaràs.
-----------------------------------------------------------------
Las páginas siguientes una con un sobre para guardar las ecografias o la pulsera del hospital y en la otra para poner una foto de durante el embarazo. 


  Segúent pàgina: un body de nadó que com veieu s'obre i a la part de dintre hi podem posar les dades del naixament. A l'altre pàgina dos ocellets aguanten una cartell de benviguda i a sota espai per posar-hi una foto de la nena. 
----------------------------------------------
Siguiente página: un body de bebé que como veis se abre i en la parte interior pondremos los datos del nacimiento. En la otra página dos pajaritos sostienen un cartel de bienvenida i debajo un espacio para poner una foto del bebé. 
Aquestes dues pàgines les he deixat per posar-hi les fotografies amb el papa i amb la mama. Vaig optar per fer les pagines que quedaven juntes, utilitzar els mateixos papers, simplement camviant una mica la decoració, més que tot per l'efecte visual de no veure moltes coloraines al tenir l'album obert.
-----------------------------------------------------------
Estas dos páginas las he dejado para poner las fotograias con el papa y con la mama. Opte por hacer las páginas que quedaban juntas con los mismos papeles, simplemente canviando un poco la decoración, más que nada por el efecto visual de no ver muchos colorines al tener el album abierto. 

  Les seguents pàgines hi vaig deixar espai per les fotos amb la familia i vaig optar per per uns desplegables així hi podran posar tant les fotos amb els avis, com amb els tiets i cosins. 
----------------------------------------------
Las siguientes páginas dejé espacio para poner fotos de la familia; asiq ue hice unos desplegables para poner las de los abuelos; tios y primos
 Un cop obert el que està destinats als avis / Una vez abierto el que esta destinado a los abuelos.
L'espai per les fotos dels tiets i cosins/ El espacio para las fotos de tios y primos. 
 Les dues pàgines seguents, són de les que més m'agraden. A un costat està destinat a l'hora del bany amb un mini barnús molt coquetó que anava en un blister os també hi anaven els aneguets i el raspall i la pinta. I a l'altre pàgina la dediquem a l'hora de dormir. L'imatge es impresa sobre carlulina i el xupete anava en un pack d'adornos de nadó que viag comprar en uns xinorris. 
-----------------------------------------------
Las dos paginas siguientes son de las que más me gustan. Un lado esá destinado a la hora del baño con un mini albornoz que iva en un blister junto con los patitos y el cepillo y el peine. La otra página la dedico a la hora de dormir. La inmagen está sacada de la red e impresa sobre cartulina y el chupete iva en un pack de adornos de bebé que compre en una tienda de chinos.  
 La pàgina del bany oberta / La página del baño abierta. 


Aqui podem veure millor l'imatge. de la seguent pàgina/ Aqui podemos ver mejor la imagen de la siguiente pagina
-------------------------------------
Per no fer l'entrada massa llarga i pesada , fins aqui la 1ª part. En la propera os mostraré la resta del album. 
------------------------------------------
Para no hacer la entrada demasiado larga y pesada, hasta aqui la 1ª parte, en la siguiente os mostraré el resto del album.   

15 comentaris:

 1. Preciós!! Quants de detallets, Quima!! Està molt treballat, m'encanta!!! Petons

  ResponElimina
 2. Qué bonic!! es molt dolç i amb molts detallets. No em perdre la segona part que aixo promet :)
  Petons.

  ResponElimina
 3. Madre mia que currada de album ,,,,,precioso ....que paciencia teneis con los papelicos ....

  ResponElimina
 4. Que preciosidad querida Quima!Me encanta!Besos

  ResponElimina
 5. OOhhh!! M'encanta!!!! Està plena de detallets cuquíssims.
  Anna

  ResponElimina
 6. Te ha quedado genial, con todos los detalles y papeles escogidos.
  Besos de colores y bendiciones

  ResponElimina
 7. Es monisim i no li falta cap detall , m'agrada molt

  Petons , Anna

  ResponElimina
 8. Está muy bien, con un toque muy sweet y muy infantil, pero está genial, seguro que les encantará y será un gran recuerdo para Arlet cuando sea mayor ;D
  Deseando ver esa segunda entrega!
  Bss

  ResponElimina
 9. Un gran trabajo y un gran regalo. Tiene detalles muy chulos, me gusta el body, los colores usados,...muy bonito. Salu2

  ResponElimina
 10. Hola Quima... que tal..?
  La verdad que es un trabajo presiso..
  como todo lo que haces..!
  Y eres un experta en éste tema...!!!
  pero no te alejes mucho de las aplicaciones
  y del patchwork...que eres mi "profe"....
  un abrazo y buena semana, que te veo poco...
  Petons.

  ResponElimina
 11. PUes esta primera parte no me ha defraudado lo más mínimo! Los papeles que has usado son un acierto y los detallines, más... pero lo que me ha dejao muerta matá es el peto ese que se abre!! qué cuqui!!! :)

  ResponElimina
 12. Que bonic!! em meravellen aquests treballs d'scrap, quants detallets i quina imaginació. Moníssim.

  ResponElimina
 13. Que me había perdido esta publicación, Quima!!
  Y no pué sé, porque ese album ha quedado monísimo, super apropiado y conjuntado. La verdad es que el petito es super rico, pero el resto del album lo veo muy trabajado, y con muchas posibilidades, cabrán un montón de fotos, y será un album entrañable, sin duda!!

  Bss

  ResponElimina
 14. Qué colorido! Me gusta porque está lleno de detallitos (el albornoz me ha enamorado) y un montón de sitios donde poder poner las fotitos.

  ResponElimina