Des-de aquest petit raconet virtual, vull compartir amb tots vosaltres el meus treballs de manualitats que m'ajudem a relaxar-me en les meves estones lliures.
-----------------------------------------------------------------------
Desde este pequeño rincon virtual quiero compartir con todos vosotros mis trabajos de manualidades que me ayudan a relajarme en mis horas libres


diumenge, 16 de novembre de 2014

TARGETES NADAL

Mare meva quasi tres mesos sense cap entrada, bé tampoc es que hagi fet gran cosa per mi. De treballs si que n'he fet però quasi tot el temps lliure que tinc s'en va a fer el treballs de mostra del tallers i a preparar els tallers, el temps no dona per més. 
Com que ja tenim el Nadal a toca la cantonada us presento les targetes que vaig fer de mostra per a la botiga on faig els tallers i que també ens serviran d'inspiració per proper taller que farem i que estarà dedicat com no al Nadal. 
---------------------------------
Madre mia casi tres meses sin ninguna entrada!!!! Tampoco es que haya hecho muchas manualidades. De hecho todos los trabajos que he hecho son las muestras par alos talleres que imparto y entre esto y preparar los talleres poco tiempo libre me queda. 
Como ya tenemos la Navidad a la vuelta de la esquina os enseño las tarjetas que he hecho de muestra para la tienda donde hago los talleres y que ademá snos serviran de inspiración en el proximo taller que haremos dedicado a la Navidad
 Tot el pach que vaig fer, 3 targetes i una bossa per posar-hi regals
----------------------------------
Todas las tarjetas que hice, además de una bolsa para poner un regalo. 
 Aquesta targeta es la més treballada, A l'interior està feta de manera que al obrir-la els adornos queden en relleu. A la foto no s'aprecia bé. 
--------------------------------
Esta tarjeta es la más elaborada. Al interior al abrirla los adornos quedan en relieve . En la foto no se aprecia bien. 
 També en vaig dues de molt senzilles, pensant que a vegades s'han de fer un munt de targetes per enviar a familiars i amics. Per això val la pena fer unes targetes que siguin ràpides de fer. 
La feta amb paper craf vaig inspirar-me amb una targeta que en va enviar l'any passat una amiga  BEA del blog Tenicas de Scrapbooking, que la vaig trobar molt elegant i original.
--------------------
Tambien hize un par de tarjetas más sencillas, pensando en que por estas fechas, a veces tenemos un buen numero de tarjetas que enviar entre amigos i familiares, por eso hice dos modelos bonitos y rápidos de hacer. 
L que esta hecha con cartulina craf , me inspiré en una que me envio BEA, las navidades pasadas, que la encontré muy elegante y original.

 Per si ens sobrava una mica de temps el dia del taller; vaig fer una bossa que ens pot ser molt útil per posar-hi un petit regal. 
-----------------------------------
Por si sobrava un poco de tiempo el dia del taller hice una bolsita que nos irá de maravilla para poner un pequeño regalito. 
Espero no tardar 3 mesos a fer una propera entrada, de fet ja tinc dos o tres treballs més pendents de posar al blog i ara m'he adonat que els tampoc he posat els dos últims treballs dels taller que he fet. 
--------------------------
Espero no tardar tres meses en hacer otra entrada, de hecho ya tengo dos o tres trabajos pendientes de poner aqui al blog, i ahora he visto que los dos últimos trabajos de los talleres tampoco los he subido . 


5 comentaris:

 1. Que bonitas son! me encantan!

  Un beso

  ResponElimina
 2. Que preciosidades Quima ,se ve que estas liadisima.Siempre es un placer ver tus trabajos Besos

  ResponElimina
 3. Muy bonitas las tarjetas te felicito
  Un saludo
  Marga vero4casa

  ResponElimina
 4. Reading this article has really motivated me.coastline hermia Neuroluma Cristi parody maxwell ettlinger parcels empress explicableHow many hrs would you say you may have saved each day with your Web bots?luxuriant krazee moriaty mosgrove acquittal remove aroun ozone strucakAffiliate marketing is one of the most effective and powerful ways to earn money online. http://www.healthsupreviews.com/neuroluma/

  ResponElimina