Des-de aquest petit raconet virtual, vull compartir amb tots vosaltres el meus treballs de manualitats que m'ajudem a relaxar-me en les meves estones lliures.
-----------------------------------------------------------------------
Desde este pequeño rincon virtual quiero compartir con todos vosotros mis trabajos de manualidades que me ayudan a relajarme en mis horas libres


divendres, 24 de juny del 2011

NOU TREBALL DE SCRAP

Ja fa uns dies, una tarda en una estona que tenia lliure vaig tenir inspiració scrapera, habia de fer alguna cosa de scrap i hem vaig posar a fer una tarjeta, que servira per algun aniversari. Un dia d'aquells que ho veus clar com ho has de fer i que sembla que et surt sola, aixi que vaig treure els paper, les tintes; els sellos i la maquina d'embossar i les tisores y a crear s'ha dit. També he de dir que el cap de setmana anterior habia anat a una fira i habia comprat papers nous, serà per això que en tenia tantes ganes.
La part de devant - La parte delantera
hace unos dias , en un rato que tenia libre, me vino la inspiracion scrapera; tenia que hacer algo de scrap, y me puse ha ahcer una tarjeta que servira para algun aniversario. Aquel dia tenia muy claro de como hacerla y asi que  cogi los papeles; las tintas; los sellos y las tijeras y me puse en ello. No se si me ayudo que el fin de sema anterior habia ido a un feria y habia comprado papeles nuevos. A lo mejor eran las ganas de estrenarlos.
El darrera de la tarjeta
La parte de atras de la tarjeta
La tarjeta oberta
Només li falta el detall de un tag , ja que on hi ha la punta es una butxaca. Quan sapiga a qui ira destinada, llavors el faré.
La tarjeta abierta
Solo le falta el detalle del tag, ya que la parte de la puntilla es un bolsillo. Lo haré cuando sepa quien es su destinataria.
Porta una petita solapa per tancar-la
Lleva una pequeña solapa para cerrarla
L'altre dia mirant el blog de helena de HOME SWEET HOME, la noia amb qui vaig fer els tallers de scrap, vaig veure que tenia un enllaç a un tutorial per fer aquest mini album i com que hem va semblar força senzill m'hi vaig posar. 
Aqui teniu el tutorial
El otro dia mirando el blog de la Helena de HOME SWEET HOME; la chica con la que hice los talleres de scrap, vi que tenia un enlace para un tutorial para este mini album, y com me pareció bastante fácil me puse en ello. 
He de dir que el meu primer intent va acabar en un racó, ja que no vaig marcar bé les mides i a l' hora de plegar-lo, no acabada de encaixar bé. 
Tengo que confesar que mi primer intento acabo arrinconado ya que se ve que no medi bien y a la hora de plegarlo no terminaba de encajar. 
Portar 5 butxaques més grans i a les tapes una de més petita. 
Lleva 5 bolsillos grandes i en las tapas una de mas pequeña.
La Tapa del darrera només hi he posat aquest seguell.
A les butxaues interiors nohi he fet res, ja que segons a que el destini li faré una decoració o altre i els tags tampoc els he fet per la mateixa raó. 
----------------------
en la Tapa de la parte de atras; solo he puesto un sello hecho con tinta distres. 
Los bolsillos interiores tampoco los he decorado, ya que depende que que uso le de, llevara una decoracion u otra. 
Animaros ha hacerlo ya que es muy facil i divertido, y ademas se le pueden dar un monton de usos y es ideal para un detalle. 

11 comentaris:

  1. Qué estilazo tienes, quima!!!
    Muy bonitas las dos cosas... tendré que mirar detenidamente el blog de Helena....
    Petons!
    :)

    ResponElimina
  2. Madre mia ,,,me dejais alucinada con lo que haceis ya de todsas estas cosas ,,,,
    Precioso todo Quima ,,,

    ResponElimina
  3. Como dice Yol... qué estilo el que tienes, muy bonitos los dos trabajos. Te has vuelto muy experta en este arte. Me encanta el tono de los papeles que usaste.
    Besos.

    ResponElimina
  4. que macas que son totes dues coses.
    Em feu una enveja tu i la Montse , sou unes artistes, jo mi he volgut posar algun dia pero no se com posar-mi i no em surt res.

    roser
    el sotaescala

    ResponElimina
  5. us heu enganxat totes al scrap!!!! .... provarem
    a veu que surt jejej

    carmen

    ResponElimina
  6. Quines preciositats Quima!!! A mi a vegades a la primera tampoc em surt però el mini al final t'ha quedat genial i els segells m'agraden molt!! Petonets

    ResponElimina
  7. Tot t'ha quedat molt maco Quima!!!
    un petonet
    Helena

    ResponElimina
  8. T'has fet una experta amb l'scrapp , un treball molt bonic .

    Petons Anna

    ResponElimina
  9. T'ha quedat xulíssim Quima! És veritat que de vegades les coses no surten a la primera, però és qüestió de practicar.
    Moltes gràcies per participar i molta sort!
    Ptns,
    Elena

    ResponElimina
  10. HOLA QUIMA QUE BELLA TARJETA EN VERDAD LINDA Y CON UNOS DETALLES ENCANTADORES.
    SALUDOS.

    ResponElimina
  11. Están chulísimon tus trabajos, ¡me encantan!
    Te felicito
    saludos
    Josefina
    tijerasycuchara.wordpress.com

    ResponElimina