Des-de aquest petit raconet virtual, vull compartir amb tots vosaltres el meus treballs de manualitats que m'ajudem a relaxar-me en les meves estones lliures.
-----------------------------------------------------------------------
Desde este pequeño rincon virtual quiero compartir con todos vosotros mis trabajos de manualidades que me ayudan a relajarme en mis horas libres


diumenge, 11 de desembre del 2011

TARJETES CUMPLE

Com ja us vaig dir en l'entrada anterior, aquesta es la tarjeta que li he fet juntament amb el regal .
Aquests papers els vaig comprar a creativa, ja pensant en tarjetes per a gent més jove; així que vaig buscar colors més alegres i amb dibuixos més moderns.
A l'interior hi he fer una butxaca per poder-hi posar un TAC, i escriure unes paraules.  Uns segells i unes cintes de rafia de color taronja ho complementen.
A la part de darrera simplement una franja de paper y un cercle amb la inscripció 100 % feliç. Aquest segells també els vaig comprar a creativa  concretement a BLOKUM, ja momés aqui hi trobo segells escrits en català o castellà. Son segells que s'els fabrican ells .
 ------------------------------------------------------------------------
Aquest mati, com sempre van el jovent, a última hora li he hagut de fer una tarjeta pel meu fill, per poder-li donar el seu regal. Sort que quan vaig anar a la fira , també vaig comprar un joc de papers de TOGA de la colleció FLEURS ET FEUILLES, i així fer, o al menys intentar que sortissin  dues tarjetes ben diferents ja que les dues van destinades a la mateixa persona.
 Com veieu aquesta els colors erens liles i verds i a més com que a l'interior hi habia d'anar una butxaca de forma allargada per poder posar-hi el regal , aquest no l'he fet quadrada, com les que faig ultimament . 
Una hora no don per gaire, així que un paper per forrar el devant, unes flors un brad i les lletres de felicitats fetes amb un segells d'abecedari sobre una cartolina lila i retallades i un llacet de rafia i un plebe que a sota porta la seva inicial .
L'interior seguin amb la mateixa col.lecció de papers , un sobre per posar-hi el regal, i a l'altre costat una butxaca amb un tag per poder-hi escriure i una de les famosas papellones, gentilesa de la meva amiga YOLANDA. Precisament aquesta col.lecció de papers porta impreses papellones i  libèlules.
I a la part del darrera , ja el temps no donava per més, aixi que aprofitan que tenia aquest segell del gosset i que ella es veterinaria, dons una colecció de gossets amb diferents tintes.

12 comentaris:

  1. desde luego que imaginación!!!! chulisimas.....

    ResponElimina
  2. madre como dominas esto de las tarjetas ,,,me dejas anonadada...preciosas ....besicos ...

    ResponElimina
  3. Et queden precioses! a mi no sé el perqué no em surt rés de potable, definitivament el scrap no es cosa meva jaja
    Ptns

    ResponElimina
  4. Son muy bonitas, me encantan los papeles de la segunda!
    Seguro que les han encantado!
    Bss

    ResponElimina
  5. Són unes tarjetes precioses i només una hora!!! Què haguessis fet amb més temps... així ja són genials! Ptns

    ResponElimina
  6. Molt boniques!! no he fet mai res d'scrap però em sembla una tècnica on deixes anar la imaginació i la creativitat, personalitzant cada treball, m'està agradant molt...
    Ptns. Mercè

    ResponElimina
  7. el fills sempre ens fan corre jajajaj

    son molt boniques!!!!

    ResponElimina
  8. muy bonitos todos tus trabajos, en cualquiera de sus técnicas. vengo de tu blog de cocina llena de antojos. buen finde, un beso

    ResponElimina
  9. Impresionante Quima!
    Bellísimos todos tus trabajos sea cual fuere la técnica!
    Gracias por visitarme siempre, te deseo unas Felices Fiestas y te envío un fuertísimo abrazo.
    Cariños, Flopy :)

    ResponElimina
  10. Te han quedado unas tarjetas chulisimas.
    Besitos guapa y aprovecho para desearte una Feliz Navidad

    ResponElimina
  11. Hola Quima, muchas gracias por tus comentarios en mi blog...la verdad es que me animan a seguir haciendo cosillas!
    Me gusta mucho ver tus trabajos de scrap, tienes mucho gusto para combinar papeles y detalles!
    Bss

    ResponElimina