Des-de aquest petit raconet virtual, vull compartir amb tots vosaltres el meus treballs de manualitats que m'ajudem a relaxar-me en les meves estones lliures.
-----------------------------------------------------------------------
Desde este pequeño rincon virtual quiero compartir con todos vosotros mis trabajos de manualidades que me ayudan a relajarme en mis horas libres


divendres, 6 de gener del 2012

TARJETA CUMPLEANYS GERARD

Avui dia 6 de gener es el cumpleanys del meu fill Gerard........en fa 26 ......mare meva sembla que va ser ahir quan a les 5 y kuart de la matinada venia a aquest mon .................quantes coses han passat desde llavors.... mira que han passat 26 anys i cada nit de reis  reviscut el moment del part i les sensacions que vaig sentir en veure-li per primera vegada la seva carona .................. La veritat es que la nit de reis es una nit màgica; però per mi es realment especial ............... no ho sabria exlicar en paraules.............. es clar però que a mi el reis aquell 1986 hem varen portar el millor regal de la meva vida.
----------------------------------------------------
Hoy dia 6 de enero es el cumpleaños de mi hijo Gerard.............26 años ya .................madre mia parece que fué ayer cuando a las 5 y cuarto de la madrugada llegaba a este mundo ...............cuantas cosas han psado desde entonces .............. mira que han pasado 26 años y cada noche de reyes revivo el momento del parto y las sensaciones que senti cuando le vi su carita por primera vez. ......................... La noche de reyes e suna noche mágica, pero para mi es realmente especial ..................no sabria explicarlos con palabras .................... pero claro es que a mi los reyes aquel 1986 me llevaron el mejor regalo de mi vida. 

Per això per felicitar-lo li he fet aquesta tarjeta, la cual porta un sobre on li posaré el seu regal  i també porta un tag, on li escriurem unes paraules de felicitació. 
---------------------------------------------
Por eso para felicitarlo le he hecho esta tarjeta, con un sobre para ponerle el regalo y un tag donde le escribiremos unas palabras de felicitacion.
I a la part del darrera un relotge amb l'hora del seu maixament. 
Els papers que he fet servir son el mateixos que vaig fer servir per les tarjetas dels meus nebots, que es una colecció molt adient per noi.
-----------------------------------------
En la parte de atras un reloj con la hora de su nacimiento. 
Los papeles que he utilizado son los mismos que utilicé en las tarjetas de mis sobrinos, son una coleccion ideal para chico. 
 I com que tinc que donar el regal de reis als meus nebots, amb papers de la mateixa col.lecció he fet un sobres per posar-hi el seu regal .
------------------------------------------------------
Y como tengo que darles el regalo de reyes a mis sobrinos, con papeles de la misma coleccion les he confeccionado un sobre donde va su regalo dentro


6 comentaris:

  1. Quima mejor regalo no pudiste tener, mi hijo también nació en el 1986 pero en mayo.
    Felicidades para tu hijo, los detalles que le as hecho le van a encantar.
    besos¡¡¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  2. Lo tuyo no fué un regalo, muchacha... fué un regalazo!!!
    :)

    ResponElimina
  3. La targeta és preciosa i ets afortunada en aquella nit màgica del 86, una data inoblidable i uns Reis molt, molt especials! Felicitats per la part que et toca! Petonets

    ResponElimina
  4. Quima per molts anys per la part que et toca , i felicita al teu fill de la meva par.
    Apa quina nit de reis mes divertida que vas pasar fa 26 anys , alla apretant i bufant ......

    molt maca la tarjeta i el rellotje de darrema amb l'hora de naixament molt bona ideia.

    roser

    ResponElimina
  5. Una tarjeta muy masculina, genial el tratamiento!
    Menudo regalazo de reyes, un día muy especial para los dos, así que felicidades a ambos ;D
    Bss

    ResponElimina
  6. una tarja preciosa i plena de simbolisme

    ResponElimina