Des-de aquest petit raconet virtual, vull compartir amb tots vosaltres el meus treballs de manualitats que m'ajudem a relaxar-me en les meves estones lliures.
-----------------------------------------------------------------------
Desde este pequeño rincon virtual quiero compartir con todos vosotros mis trabajos de manualidades que me ayudan a relajarme en mis horas libres


dimarts, 10 de gener del 2012

TARJETA CUMPLEANYS



Aquesta tarjeta me la varen encarregar el dia de Reis, però la necessitaven pel diumenge, ja que era el dia escollit per celebrar l'aniversari. A part de haber de fer la tarjeta amb una tarda ............cosa habitual ultimament en mi ......... ja que la tarda de reis teia convidats i ens vam aixecar de la taula a les 8 del vespre , i es clar no era cosa d'anar-m'en, jo a fer scrap , l'altre repte era que qui me la va encarregar hem var dir ...... "tu mateixa al teu gust" ............... mare meva, la veritat es que a la persona que anava destina només la cònec de vista .....aixi que ja us podeu inmaginar els meus dubtes. 
Vaig optar per fer una tarjeta sencilla, però no per això menys bonica. Crec que ho vaig aconseguir .....al menys el meu fill quan va arribar del dinar d'aniversari hem va dir "mama la teva tarjeta ha triunfat " .......... i es clar ja us podeu inmaginar com hem vaig posar de contenta . 
La tarjeta me l'habia encarregat la seva xicota i era per una tia seva. 
---------------------------------------------------
Esta tarjeta me la encargaron el dia de reyes , i la necesittavan para el domingo, ja que era el dia que celebravan el aniversari. A parte de tener que hacer la tarjeta en una tarde...........cosa habitual ultimamente en mi .......... ya que la tarde del dia de reyes tenia invitados y no era cosa de irme ha hacer scrap, el otro reto era que me dijeron "tu misma a tu gusto" ........ madre mia , a la persona que iva destinada la conozco solo de vista; asi que ya os podeis inmaginar mis dudas. 
Al final opte por hacer una tarjeta secilla, pero no menos bonita. Creo que lo consegui ........ al menos mi hijo cuando vino de la celebracion me dijo  "mama tu tarjeta ha triunfado" ......... ya os podeis inmaginar como me puse de contenta. 
La tarjeta me la habia encargado su novia para su tia.
Els papers escollit van  ser  "AU JARDIN" , combinats amb algun de BOUDOIR, , tots dos son Petit Bloc de la casa TOGA.
Les tintes son VICTORIAN VELVET I FADE JEAN de DISTRESS i tambe color marró de VERSAFINE.

A la part de devant dos papers diferents i per disimular on s'ajunten una punteta. Un bouquet de diferents flors, de ganxet, de la casa ARTEMIO i unes fetes en cintes de ras, posades sobre una fulla transparent I un llacet, i unes fulles verdes per rematar el ram . Un segell i uns brillantets , acaben el conjunt.
----------------------------------
Los papeles que escogi fueron "AU JARDIN" combinados con alguno de "BOUDOIR", los dos son Petit Bloc de la casa TOGA. 
Las tintas son VICTORIAN VELVET i FADE JEAN de DISTRESS i color marron de VERSAFINE.

En la parte delantera dos papeles diferentes i para disimular donde se junan puse un puntilla. Un bouquet de diferentes flores, de ganxillo de la casa ARTEMIO i unas hechas con cinta de raso, puestas sobre una hoja tranparente i un lacito i hojas verdes para rematar el ramo. Un sello i unos brillantes, terminan el conjunto.
A la part interior hi vaig fer una butxaque amb un troquel a la part del damunt i la famosa papellona de la Martha, (gentilesa de la meva amiga yolanda), entintada amb la FADE JEAN. Al tag simplement un segell de "Per molts anys"
A l'altre costat vaig opar per fer-hi diferenst segells, una altre papellona; aquesta entintada amb la VICTORIAN VELVET i sobre cartulina marrò i amb polvos de embossing blanc, el anys que cumplia
-----------------------------------------
En el interior hice un bolsillo con un troquel en la parte superior i la famosa mariposa (gentileza de mi amiga Yolanda) entintada con la FADE JEAN. Al tag simplmente le puse un sello de "Per molts Anys"
Al otro lado opte por poner diferentes sellos, otra mariposa, esta entintada con la VICTORIAN VELVET i sobre cartulina marron i polvos de embosar blancos, los años que cumplia. 
A la part del darrera simplment un tira de paper troquelada pels dos costats i un cercle de cartulina blava i un altre amb un segell d'una rosa.
--------------------------------------
En la parte de atras simplmente una tira de papel troquelada por los dos lados, un circulo de cartulina azul i otro con un sello de una flor.

13 comentaris:

  1. Normal que triungase, muy bonita y fina que está. Me encanta el detallito de la puntilla en el canto para disimular el cambio de papel ;D
    Está genial guapetona!
    Bss

    ResponElimina
  2. Estaba claro que iba a que triunfar, quima!

    Es muy bonita y muy tú!!

    :)

    ResponElimina
  3. Quima m'agrada mmolt , sobretot la part de devant es molt maca.

    roser

    ResponElimina
  4. Preciosa!!si es que m'agraden toteeees

    ResponElimina
  5. No me extraña que hayas triunfado, esa tarjeta da sensación de delicadeza y elegancia..ole!

    ResponElimina
  6. Una tarjeta molt bonica i feta amb molt de gust! No m'extranya que trimfés! Petons

    ResponElimina
  7. hola Quima,muchas gracias por tu visitas y por tus palabras,espero que sigas visitandome durante este 2012
    un abrazo desde MENORCA

    ResponElimina
  8. Muy bonita Quima, como dice Yol es muy tú :)
    Besitos

    ResponElimina
  9. Desde luego te quedó preciosa, fina y elegante!!
    Besos

    ResponElimina
  10. Hola Quima !!
    T'ha quedat una tarjeta preciosa !!!

    M'encanten els teus blogs, avui he estat mirant el de cuina, es impresionant !!!!

    Moltes gràcies per pasar pel meu blog i fer-te seguidora !!

    Fins aviat !!

    ResponElimina
  11. Qué trabajo más bonito!!!
    Me gusta mucho.
    Besitos guapa.

    ResponElimina
  12. http://eltallerdelesther.blogspot.com/23 de febrer del 2012, a les 9:34

    Hola Quima, es la primera vegada que et veig i m'agrada molt el que fas. Quina tarja d'aniversari tan bonica. Desde avui et seguiré. Petons.

    ResponElimina