Des-de aquest petit raconet virtual, vull compartir amb tots vosaltres el meus treballs de manualitats que m'ajudem a relaxar-me en les meves estones lliures.
-----------------------------------------------------------------------
Desde este pequeño rincon virtual quiero compartir con todos vosotros mis trabajos de manualidades que me ayudan a relajarme en mis horas libres


dijous, 13 de juny del 2013

CAPSETA



Ja fa dies al LIDL hi havia un pack amb paper I cartolines, hem va agradar i m'el vaig emportar a casa. Al cap d'uns dies mirant, quins paper hi havia vaig veure que ere tot un Pack on hi havia diversos patrons per fer diferents treballs i un d'ells era a questa capseta. Hem va fer gracia i la vaig fer seguint les explicacions i en un tres i no res va estar feta. 
No te gran cosa, però per posar un detallet ens pot servir perfectament.
-----------------------------------
Ja hace unos dias que en el LIDl havia un poack con papele si cartolinas que me gusto y efectivamente me lo lleve para casa.  Al cabo de unos dias mirando que papeles habia, vi que llevaba patrones para hacer diversos trabajos, y uno de ellos era esta cajita.  Me hizo gracia y la hice siguiendo las explicaciones Y en un momento fué hecha. 
No es que tenga ningun secreto, pero para poner un detallito puede dar el pego perfectamente. 


5 comentaris:

  1. Pego dices?? es una caja estupenda para meter un colgante o alguna pieza de bisutería!!

    Quiero el patrón!! :)

    ResponElimina
  2. Moníssima!!! No és la primera vegada que sento a dir que al Lidl hi ha cosetes xules de scrap, serà qüestió d'anar-hi més sovint. Ptns

    ResponElimina
  3. OSTRES QUINA RABIA , JO VAIG VEURE EL PAC EN EL CATALEG I DESPRES NO M'EN VAIG ENRECORDAR D'ANAR A BUSCARLO.
    ha quedat molt i molt be i el paper tambe es veu macu

    roser

    ResponElimina
  4. Que caja tan bonita y tan coqueta. Me encanta.
    Besotes

    ResponElimina
  5. Ei és una preciositat i ara que he de fer un regalet a un parell de persones em pot anar molt bé. Miraré si trobo el patró de la caixeta, sinó me'l podries passar tu????

    ResponElimina