Des-de aquest petit raconet virtual, vull compartir amb tots vosaltres el meus treballs de manualitats que m'ajudem a relaxar-me en les meves estones lliures.
-----------------------------------------------------------------------
Desde este pequeño rincon virtual quiero compartir con todos vosotros mis trabajos de manualidades que me ayudan a relajarme en mis horas libres


divendres, 13 de setembre del 2013

TARJETA PARA SAMSUELA

Un altre dels treballs que vaig fer durant aquest estiu va ser aquesta tarjeta de cumpleanys, que no va ser l'unica. Aquesta va ser per SAMSUELA una de les noies del foro de Tecnicas de Scrapbooking, que va fer anys el juliol ................... la tarjeta va arribar una mica més tard, però crec que encara que tard, ens agrada que s'en recordin de nosaltres.
-------------------------------------------
otro de los trabajos que hice este verano fué esta tarjeta de cumpleaños, que no fué la única. Esta fué para SAMSUELA, una de las chicas del foro Tecnicas de Scapbooking, que hizo años en julio .............. la tarjeta llegó un poco tarde, pero creo que aunque tarde, nos gusta que se acuerden de nosotras.
A la part del devant uns troquel fets amb la big, Una silueta adornada amb dues mitges perles i un bouquet de flors.
-----------------------------------------------
En la parte delantera unos troqueles hechos con la big, una silueta adornada con dos medias perlas y un bouquet de flores.

A la part de dintre sobre un paper de la mateixa col.lecció un papellona gentilesa de CRISTINA , i la paraula felicidades també esta troquelada amb la big. A l'altre costat el mateix troquel del devant per escriur-hi unes paraules.
---------------------------------------------
En la parte interior sobre una papel de la misma coleccion una mariposa gentileza de CRISTINA y la palabra felicidades troquelada con la big. En el otro lado el mismo troquel que la parte delantera para poder escribir unas palabras.
Espero que a la destinataria le haya gustado.

7 comentaris:

  1. Segur que li ha agradat moltíssim, la silueta amb les perles és preciosa. Un petó!

    ResponElimina
  2. m'agrada molt Quima , el que mes m'agrada es el bouquet de flors

    roser

    ResponElimina
  3. muy chula Quima ,,,seguro que a la destinataria le encanto....

    ResponElimina
  4. Preciosa QUIMA le gustño segurisimo Besos

    ResponElimina
  5. Los cumples gitaniles son de lo mejorcito que hay!! Seguro que Samselua está encantada con su tarjeta! :)

    ResponElimina
  6. Estoy segura de que se quedó encantada con este detalle, te ha quedado monísima con esa silueta y el bouquet alrededor.

    Bss.

    ResponElimina
  7. Otra estupenda tarjeta. Qué versátil es ese troquelito de silueta.

    ResponElimina