Des-de aquest petit raconet virtual, vull compartir amb tots vosaltres el meus treballs de manualitats que m'ajudem a relaxar-me en les meves estones lliures.
-----------------------------------------------------------------------
Desde este pequeño rincon virtual quiero compartir con todos vosotros mis trabajos de manualidades que me ayudan a relajarme en mis horas libres


diumenge, 6 d’octubre del 2013

TARJETA CUPCAKES PER LA GEMMA

Aquest mes de setembre va ser el cumple de la meva filla ............... uffffffff 25 anys, ja ........ sembla que era ahir i es clar vaig fer-li una tarjeta de felicitació i que a més hem servis per donar-li el regal ......o sigui diners, ja que en aquells moments no sabia que volia  o que necessitava. Com sempre va ser expres, ja que la vaig fer el dia abans i no disposava de més de dues hores. 
Ja feia temps que havia vist aquest format de tarjetes i hem va semblar força ràpida de fer I això era el que necessitava.
----------------------------------
Este mes de setiembre fue el cumplaños de mi hija ............ ufffff 25 años ya ......parece que fué ayer; y claro tenia que hacerle una tarjeta que además sirviera para entregarle el regalo (dinero), ya que no sabia que queria o que necesitava. 
Como siempre fué hecha deprisa y corriendo (creo que ya me he acostumbrado, y que es cuando mejor me salen ....jejejjeje), ya que la tuve que hacer el dia antes y solo disponia de un par de horitas. 
Hacia tiempo que havia visto este formato de tarjeta y me pareció bastante rápida de hacer, que era lo que necesitava 
La base es una cartulina vermella gruixuda (de les del lidl), els papers son fulles sueltes que havia triat ella mateixa quan li vaig decorar la seva inicial. La flor esta feta amb flors de diferents colors; crec que son de artemio i un brad al mig. Les fulles estan troquelades amb la big i a sobre porten una bona capa de glossy. Un trosset d'ondulina i un charm , completen la decoració.
---------------------------
La base es una cartulina roja de alto gramaje (de las del lidl), y los papeles son hojas sueltas que ella misma havia escogido cuando le decoré su inicial . Asi que iva sobre seguro de que le gustaria. La flor esta hecha con flores de diferentes colores qeu creo que sond e artemio y con un brad al centro. Las hojas estan troqueladas con al big y con una capa generosa de glossy. Un poco de ondulina y un charm completan la decoración.
A la part de dintre i jugant amb el mateixos papers he fet un sobre per posar el regal i a l'latre costat dos cuadrat troquelats amb la big i sobreposats per poder-hi escriure unes paraules.
----------------------------------
En la parte interior i jugando con los mismo papeles he hecho un sobre para poner el regalo y en el otro lado unos cuadrados troquelados con la big y superpuesto para poder escribir unas palabras.

Aqui la tenim amb el seu germà a punt de bufà les espelmes. 

10 comentaris:

  1. Moltes felicitats per a tu i la teva filla!! Si el temps psa volant! M'agrada molt la targeta és molt divertida, alegre i original Petons.

    ResponElimina
  2. Felicidades a tu hermana, la tarjeta preciosa, bss

    ResponElimina
  3. Preciosa te quedó Quima.... ( como siempre)
    Y los chicos guapísimos....!!! que rápido
    pasa el tiempo que mayores se hacen... en fin....

    un abrazo para Gemma y otro para ti.

    ResponElimina
  4. Primero muchas felicidades a tu niña, y segunda, muy bonita tarjeta.
    Saluditos.

    ResponElimina
  5. Qué manera tan bonita de recibir dinerico ,,,y , si además esta decorada a mano por una madre ,,,,Gema estará feliz de la vida.....
    te quedó una monada ,,,qué arte tienes para decorar y coordinar colores....

    ResponElimina
  6. Quina targeta més original Quima!! es molt bonica i segur que a la teva filla li va agradar molt.
    Felicitats a ella també. I per cert... el pastis fa una pinta boníssima!!
    Petons.

    ResponElimina
  7. Quima moltes felicitats per la nena i per a tu per la part que et toca, que es molta.
    Una tarjeta super original i dolça.
    Bss

    ResponElimina
  8. Guapa la "niña"... guapa la tarjeta y apetitoso pastel, vive Dior!! :D

    ResponElimina
  9. Aunque con retraso muchas felicidades a tu hija y seguro que contenta con esta preciosa tarjeta porta money que le has hecho, un formato original sin duda.

    Bss.

    ResponElimina
  10. Hola Qima segueixo el teu blog tant aquest com el de cuina i m´agrada molt tot el que ens comparteixes gràcies ests una artista petonets .
    Dolors

    ResponElimina