Des-de aquest petit raconet virtual, vull compartir amb tots vosaltres el meus treballs de manualitats que m'ajudem a relaxar-me en les meves estones lliures.
-----------------------------------------------------------------------
Desde este pequeño rincon virtual quiero compartir con todos vosotros mis trabajos de manualidades que me ayudan a relajarme en mis horas libres


diumenge, 15 de desembre del 2013

PUNTS DE LLIBRE DE NADAL - PUNTOS DE LIBRO DE NAVIDAD

 Si cada any envio una felicitació feta meva; al final a mi s'hem acabaran les idees i els destinataris les tindran aburrides, així que aquest any he fet punts de llibre de Nadal. Serveixen igualment per felicitar el Nadal, i surten una mica de les tipiques felicitacions. 
No els he fet amb gaire volum, ja que si algú els vols fer servir per llegir no estorbin massa. Tant els papers que he fet servir, com els adornos i les cintes ho tenia de l'any passat.
--------------------------------------
Si cada año envio una felicitacion navideña hecha por mi, al final a mi se me terminaran las ideas Y los destinatarios las tendran aburridas. Por eso este año he hecho puntos de libro de Navidad. Sirven igualmente para felicitar las fiestas y salen un poco de las tipicas felicitaciones. 
Los he hecho con poco volumen, asi si alguien los quiere utilizar para algun lubro no estorbaran demasiado. Tanto los papeles utilizados, como los adornos y las cintas ya lo tenia del año pasado. 

 Els papers que he fet servir son de MY MIND'S EYE y son de la coleccio BELIEVE GLITTER CARDSTOCK. Els adornos i les cintes son de CASA, on sempre hi trobo cosetes pels meus treballs de scrap i el més important economics. 
Els segells que he fet servir son un pack segells de Nadal que vaig comprar a TINTAXINA de girona , que varen fer ells. 
--------------------------
Los papeles utilizados don de MY MIND'S EYE de la coleccions BELIEBE GLITTER CARDSTOCK. Los adornos y las cintas son de casa, donde siempre ecuentro cosillas para mis trabajos de scrap y los más importante, economicas. 
 Son molt sencills; ja que n'he fet uns 30 i no era questió d'entretenir-se gaire en cada un, ja que sino no hauria tingut temps d'enviar-los. 
-----------------------------------------------
Son muy sencillos ya que he hecho unos 30 y no era questión de entretenerse mucho en cada uno, ya que sino no me hubiera dado tiempo a enviarlos


10 comentaris:

  1. Que chulos te quedaron todos Quima ,,,,tienes mucho arte para combinar colores ,,,,

    ResponElimina
  2. Buena idea hacer puntos de libro y te felicito, son todos muy bonitos, difícil quedarse con uno en concreto.

    Un beso,

    ResponElimina
  3. Hola Quima, te han quedado todos preciosos me encantan y es que el trabajo con papel me gusta muchisimo, son lindos, lindos quedarán encantados allá donde vayan,besitos.

    ResponElimina
  4. son molt maqus Quima , i son diferents a lo convencional per nadal.

    Roser

    ResponElimina
  5. realmente sirven de tarjetas, son prociosos.
    besos

    ResponElimina
  6. Geniales Quima, y me gusta mucho el que sean diferentes, así son mas personalizados.

    Bss

    ResponElimina
  7. Quina varietat i que macos tots m'han agrada't molt. Bones Festes guapa

    ResponElimina
  8. Me encantan Quima, muuuy bonitas todas.
    Besotes

    ResponElimina
  9. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  10. Jo tinc la sort de tenir un punt de llibre molt semblant a aquests. Son molt bonics i el format per felicitar les festes le trobat molt original.
    Petons.

    ResponElimina