Des-de aquest petit raconet virtual, vull compartir amb tots vosaltres el meus treballs de manualitats que m'ajudem a relaxar-me en les meves estones lliures.
-----------------------------------------------------------------------
Desde este pequeño rincon virtual quiero compartir con todos vosotros mis trabajos de manualidades que me ayudan a relajarme en mis horas libres


dimecres, 11 de desembre del 2013

TARJETA PARA ALICICA

Aquesta tarjeta ha viatjat cap a Orihuela, per la meva amiga Alicia. Com que ja l'ha rebuda ja la puc ensenyar. Com ja es normal en mi, va arribar tard, bé serà uns del proposits que hauré de fer per l'any vinent: o sigui enviar els regals i felicitacions puntualment el seu dia ................espero complir-ho. 
-----------------------------
Esta tarjeta viajó hacia Orihuela; para mi amiga Alicia. Como ya està en su poder, ya puedo mostrarla. Como es normal en mi, llegó tarde, bien este será uno de los propositos que tendré que hacer para el proximo año, enviar las tarjetas y regalos puntualmente en su dia .......................... y a ver si lo cumplo. 

Sobre una cartolina marrò una tira de paper troquelada i a sobre hi vaig estampar un segell d'un text que m'agrada molt. Un parell de rectangles sobreposats i uns segells de Moltes felicitats i un pastis. 
Una punteta i un bouquet de flors, del cual hi penja un charm en forma de ma.
---------------------------------
Sobre una cartulina de color marron una tira de papel troquelada, donde ha estampado un sello de un texto que me gusta mucho. Un par de rectangulos de papels superpuestos con unos sellos de Moltes felicitats y un pastes como adorno. Una puntilla; y un bouquet de flores, del cual cuelgo un charm en forma de mano.  El alfiletero del otro lado es casero. 

A part de dintre uns escalops fets amb la big i agafats amb un brad i un llacet. A l'altre costat l'espai per escriure unes paraules rematat amb unes cantoneres troquelades amb la big. L'imitació de perles estan fetes amb liquid pearls. 
---------------------
En la parte interior unos escalops hechos con la big y unidos con una brad y un lacito. Al otro lado el espacio para escribir unas palabras rematado con unas cantoneras troqueladas con la big. La imitacion de perlas estan hechas con liquid pearls. 
El sobre que vaig adornar per posar-hi la felicitació. 
--------------------------
El sobre que adroné para poner la felicitacion. 

4 comentaris:

  1. Qué bonitaaaaaaaaa, seguro q ue a Alicia le encanto,,,,los bouquets de flores te salen preciosos

    ResponElimina
  2. És molt bonica!!! Tan se val si va arribar tard, l'important és el detall. Un petó!

    ResponElimina
  3. molt maca Quima , m'agrada molt la portada

    roser

    ResponElimina
  4. Una tarjeta con una composición original por los tonos que has elegido, me gusta mucho el bouquet (son mi perdición), el sobre también genial, seguro que Alicia se quedó contentísima al recibirla.

    Un beso,

    ResponElimina