Des-de aquest petit raconet virtual, vull compartir amb tots vosaltres el meus treballs de manualitats que m'ajudem a relaxar-me en les meves estones lliures.
-----------------------------------------------------------------------
Desde este pequeño rincon virtual quiero compartir con todos vosotros mis trabajos de manualidades que me ayudan a relajarme en mis horas libres


dimecres, 2 d’abril del 2014

BOLSO, FUNDA MOVIL I FUNDA ULLERES

Quan vaig anar a creativa el mes d enovembre; hi habia un dels stands que tenia aquest trossos de polipiel per fer-hi un bolso. Hem va agradar el dibuix que feia i m'el vaig comprar. Vaig fer el bolso igual que el patró que et donaven al comprar la peça. Vaig forrar-lo d'una loneta negra i vaig fer-hi un parell de butxaques a l'interior.
----------------------------
Cuando fuí a creativa el mes d enoviembre, habia un stand que tenian estros trozos de polipiel para hacer bolso. Me gustó el dibujo i me compre uno. Hice el bolso igualq ue el patrón que daban al comprar la pieza. Lo forre con una loneta negra y le hice un par de bolsillos en el interior. 
 A la part de la ansa hi vaig troquelar una flor, que vaig rematar amb un brad  i hi vaig penjar un charm en forma de bolso. A les anses hi vaig clavar uns charms en forma de flor i aixi quedava més ben acabat.
--------------------------------
En la parte de la asa, le colgué una flor troquelada que rematé con un brad  y un charm en forma de bolso. A las asas les coasí unos charms en forma de flor para que quedara más bonito el acabado.  

Com que hem va sobrar un tros, vaig fer-mi una funda pel mòbil i una altre per les ulleres.
 --------------------------
Como me sobró un poco de la  pieza, hice una funda para el mòbil y otra para las gafas. 

6 comentaris:

  1. Pues te ha quedado bien chulo y completico el conjunto ...ahora a lucirlo mucho que seguro que si.....

    ResponElimina
  2. Quima, niña, que Dios te conserve esas manos!!! que preciosidad de conjunto, el bolso sobre todo es una monada.

    Bss.

    ResponElimina
  3. Wow que bolso Quima, muy profesional :) Me gusta mucho todo el conjunto.
    Besos

    ResponElimina
  4. molt maco el bolso i les fundes,acabo de trobar el teu blog,et convido a que passis per el meu si et be de gust,una abraçada maitedecopart.blogspot.com.es

    ResponElimina
  5. Wowwwwwww! Super conjunto de 10!! El detalle de la flor ma dejao muerta!!
    Que lo disfrutes!

    Bss

    ResponElimina