Des-de aquest petit raconet virtual, vull compartir amb tots vosaltres el meus treballs de manualitats que m'ajudem a relaxar-me en les meves estones lliures.
-----------------------------------------------------------------------
Desde este pequeño rincon virtual quiero compartir con todos vosotros mis trabajos de manualidades que me ayudan a relajarme en mis horas libres


dijous, 30 de juny de 2016

MINI ALBUM AMB MALETA

L'estructura d'aquest mini àlbum la vaig aprendre a fer en un taller virtual amb L'ELENA ROCHE.Va ser un amor a primera vista, ja que tot i que es un mini si poden posar fotos de 10 x 15 i amb les diferents estructures que té te força cabuda. 
 Els paper utilitzats son de BASIC GREY i l'estructura està feta amb cartolina negra . Només vaig decorar la portada, i tot l'interior el vaig deixar per posar fotos i en tot cas decorar-lo un cop hi estiguin posades.

La primera fulla son dues pàgines dobes


  

La següent està feta amb tres fulles i aquestes més les de la primera pàgina estan ajuntades amb un iman.

 
 La part final esta ajuntada per el centre a l'estructura de l'àlbum i son dues targetes TRI SUTTER.

Al obrir-lo veiem les diferents estructures que té, i com que aquest havia de viatjar, vaig optar perfer-hi una maleta a joc i així poder-lo tenir sempre ben guardat. Per fer la maleta vaig utilitzar la resta de paper de la mateixa col.lecció i l'estructura també esta feta amb cartolina negra amb un bon gramatge. 
Tant per tancar la maleta com l'àlbum vaig fer servir imans .

1 comentari: