Des-de aquest petit raconet virtual, vull compartir amb tots vosaltres el meus treballs de manualitats que m'ajudem a relaxar-me en les meves estones lliures.
-----------------------------------------------------------------------
Desde este pequeño rincon virtual quiero compartir con todos vosotros mis trabajos de manualidades que me ayudan a relajarme en mis horas libres


dijous, 22 d’abril del 2010

SANT JORDI

                                                      SANT JORDI PATRO DE CATALUNYA
 Aqui a catalunya, a part de celebrar el dia del llibre, també es celebra el dia de la rosa, per aixo es tradicio, regalar una rosa a les Senyores, ja sia, la mare; la filla, la xicota, la germana, l'esposa.  Tots els pobles i viles de catalunya s'omplen de parades on poder comprar roses i llibres i encara que no sigui dia festiu els catalans sortim al carrer a passejar i a tafanejar entre les parades de llibres i roses.

Aqui en cataluña aparte de celebrar el dia del libro, tambien se celebra el dia de la rosa, y es tradición regalar una rosa a las señoras de la casa, sea la madre; la esposa, la hjija; la hermana. Los publos y ciudades de catalunña se llenas de tenderetes de libros y rosas y aunque no es dia festivo los catalanes salimos a la calle a paseay y curiosear entre las paraditas de libros y rosas.
                                               FELIZ DIA DEL LIBRO Y DE LA ROSA

6 comentaris:

  1. Hola Quima!!!
    Felicidades !!!
    San Jorge es para los scouts nuestro Santo patrono, así que el día 23 lo recordamos con mucho respeto.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  2. Hola Quima,sort que ahir vaig veure el teu post,pues fa una setmana vaig preparar el meu post i una de les fotos era igual que la teva,
    feliç dia de Sant Jordi a tothom
    roser

    ResponElimina
  3. que passis un bon dia de sant jordi ..... la rosa veig que ja te l'han portat.....
    Petons

    ResponElimina
  4. Para felicitar San Jordi lego tardeeeeeeeeee...............pero hoy es San Prudencio el Patrón de las Tierras de Álava..........¿¿¿me permites celbrarlo contigo??

    Copita de cava a tu salud.

    Besitos

    ResponElimina
  5. Pues claro que si Suki. Par auna copita de cava siempre estoy a punto. FELIZ SAN PRUDENCIO ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

    ResponElimina