Des-de aquest petit raconet virtual, vull compartir amb tots vosaltres el meus treballs de manualitats que m'ajudem a relaxar-me en les meves estones lliures.
-----------------------------------------------------------------------
Desde este pequeño rincon virtual quiero compartir con todos vosotros mis trabajos de manualidades que me ayudan a relajarme en mis horas libres


dissabte, 12 de novembre de 2011

VISITA A CREATIVA

Aqui ens teniu a totes ben guapes al mati quan hem arribat a la fira ..erem 17 .....totes alumnes de L'AGULLA MAGICA .......soms moltes més .......però elles s'ho han perdut ...........
I aqui ja esperan a que ens portessin el dinar ....com que som previsores, tan bon punt hem arribat al matí ja hem anat a encarregar taula ................. no fos cas que ens en quedessim sense.
Al mati era horroròs de la gentada que hi habia .....al final deprés de dinar hem tornat endtrar-hi una altre vegada i la veritat es que si pasaba molt millor ..si hasta he vist stand que al matí no habia vist.
Jo aquest any hi anava més que tot per fer acopi de material de scrap .....ja que de patch ara mateix tinc dos proectes començats i ja tinc les teles i més hi tot. A part que a la botiga on anem a classes ja n´hi trobem ......... i ara en aquest moment no necesitabva res en concret de patch .....si he de dir que m'he comprat una regle amb pulgades, que un desl treballs que faig ens l'hi passemn i el faig amb pulgades; per acostumar-mi.
Pero una visita encara que hagi estat ràpida per on hi habia els treballs exposats si que l'he feta i aqui us en  deixo una mostra.

La veritat es que solsament son d'una part , ja que al mati hi habia tanta gent que no anava massa bé per fer fotos I a la tarda al final s'ha fet tard i no m'ha donat temps a recòrrer-ho tot amb calma.

3 comentaris:

  1. Quina ràbia no haver pogut baixar! espero que l'any que ve sigui el definitiu. I al final vas trobar algo de scrap interesant?

    ResponElimina
  2. Hola Quima,ayer ya vi lo que te pasaba y me parecia muy raro,que de golpe el blog fuera eliminado,espere a la noche para volver y me pasaba lo mismo,ahora cuando he probado ya lo habias arreglado,me alegro que ya este todo bien y que disdrutara en creativa, yo he ido hoy y ha sido fantastico.besos yolanda

    ResponElimina
  3. Quima!!! aunque rapida la visita, al menos ha sido productiva!!! me gusta mucho es patch de la amapola!!! guauuuuuuu impresionante parece pintado!!!! (ya sabes... para mi siguiente cumple.. jejejej que morro!!!)

    ResponElimina