Des-de aquest petit raconet virtual, vull compartir amb tots vosaltres el meus treballs de manualitats que m'ajudem a relaxar-me en les meves estones lliures.
-----------------------------------------------------------------------
Desde este pequeño rincon virtual quiero compartir con todos vosotros mis trabajos de manualidades que me ayudan a relajarme en mis horas libres


divendres, 11 de maig del 2012

CAMISETA BOLA DE DRAC

Fa uns anys aquest personatje va triunfar en la tele , pero crec que dintre els aficionats en el mon del còmic sempre ha estat en la primera linea i si ara li afegim que tornen fer la serie per la TV3 , dons torna està de rabiosima actualitat.
Aquesta camiseta es per un seguidor de Bola de drac que aquest diumenge fa la 1ª comunió i evidenment ho vaig molt fàcil a l'hora de triar l'aplicació que li faria a una camiseta .
----------------------------------------
Hace ya unos cuantos años que este personaje triunfó en la tele , pero creo que entre los aficionados del mundo del còmic, siempre ha estado en primera linea i ahora que en TV3 vuelven a poner la serie, está de rabiosa actualidad. 
Esta camiseta es par aun seguidor de BOLA DE DRAC, que este domingo hace su 1ª comunion, i evidentemente fàcil lo tuve a la hora de buscar una aplicacion para una camiseta.

A la part del devant com no el protagonista de la serie
------------------------
En la parte delantera como no, el protagonista de la serie
I segons l'expert de casa meva a la part del darrera li habia de fer les 7 boles de drac, i així ho vaig fer.
---------------------------------------
I siguiendo los consejos del experto de mi casa, en la parte trasera tenia que hacerle las 7 Bolas de drac, i asi lo hice. 
Espero que li agradi la camiseta i com que la camiseta no la podrà portar molt de temps, l'he acompanyada d'un còmic de Bola de Drac, comprat al Salò del Còmic de Barcelona el diumenge passat, que això si que podrà guardar durant molts anys
---------------------------------
Espero que la disfrute y le guste, i como la camiseta no podra llevarla mucho tiempo, le he añadido un c`mic de Bola de Drac, comprado en el Salò del Còmic de Barcelona el domingo pasado, y al menos podra guardar durante muchos años

11 comentaris:

  1. Pues seguro que le encanta porque te ha quedado preciosa.
    besos y buen fin de semana¡¡¡

    ResponElimina
  2. apaaaaaaa , no te anys ni res Bola de Drac , fa la tira d'anys , be , hasta fa por recordar els anys que fa que la van emetre per tv-3 , crec que no tenia 18 anys , uffffffff . segur que li agrada , a quedat molt be

    roser

    ResponElimina
  3. Quima te ha quedado chulisima ,,,haces las aplicaciones de maravilla ,,,,

    ResponElimina
  4. Un regal de comunió personal i diferent, m'agrada molt
    Felicitats

    ResponElimina
  5. Tremenda la aplicación! Al principio hasta que he agrandado la foto pensaba que era pintura en tela.....te ha quedado de fábula, original, única y un regalo estupendo que seguro que al comulgante le ha encantado!
    Bss

    ResponElimina
  6. Pero que bonita te ha quedado, le va a encantar!!! besos

    ResponElimina
  7. Molt bonica Quima i quan no la pugui portar segur que la guarda amb molt de carinyo!!! petonets

    ResponElimina
  8. Quina camiseta més xula!!! segur que li encantarà...
    petonets ; )

    ResponElimina
  9. Me encanta la camiseta Quima, además que es única, me parece un muuuy buen regalo.
    La tarjeta de tu marido te quedó súper.
    Besotes

    ResponElimina
  10. Monisima !!! es un bon regal

    Petons ,Anna

    ResponElimina
  11. Hola guapa, cuanto tiempoooo!!! que tal estás?? como te trata la vida??? espero que bien, como siempre un placer pasarme para saludarte y ver un poquito de lo que haces.
    Muchoa Besos!!!

    ResponElimina