Des-de aquest petit raconet virtual, vull compartir amb tots vosaltres el meus treballs de manualitats que m'ajudem a relaxar-me en les meves estones lliures.
-----------------------------------------------------------------------
Desde este pequeño rincon virtual quiero compartir con todos vosotros mis trabajos de manualidades que me ayudan a relajarme en mis horas libres


dijous, 6 de març del 2014

LAY OUT GERARD

Quan vam programar el taller del LAY OUT tenia que fer-ne un de mostra per deixar a la papereria, ja que hem vist que els hi agrada veure una mostra del que es farà en el taller, vaig fer aquest amb una fotografia del meu fill quan anava a la guarderia.
-------------------------------------
Cuando programamos el taller del LAY OUT, tenia que hacer uno de muestra para dejar en la papeleri, ya que hemos visto que a la gente le gusta ver una muestra de lo que se haraá en el taller; hice este con una fotografia de mi hijo cuando iva a la guarderia. 
Quan vaig fer la mostra, encara no teniem clar quins papers faríem servir . Tenia un pack de la col.lecció BOWTIES de BASIC GREY, que hem combinaven bé amb la fotografia. Tots els adornos, son de la mateixa col.lecció, excepte les dos roseras, que son de PAPER COTTAGE i el nom que està troquelat amb la BIG SHOT. 
En la fotografia no s'aprecia, però les diferents capes de papers i alguns adornos estan aixecats amb almohadilles, per així donar-li  volum. Igual que el que vaig de la meva filla,  està enmarcat amb un marc OLUNDA. 
-----------------------------------
Cuando hice el de muestra, aún no teniamos claro que papeles utilizariamos. tenia un pack de la colección BOWTIES de BASIC GREY, que combinavan bien con la fotografia. Los adornos son de la misma colección, excepto las dos roseta que son de PAPER COTTAFE y las letras del nombre que estan troqueladas con la BIG SHOT. 
En la fotografia no se aprecia; pero las diferentes capas de papel y algunos de los adornos estan montados sobre almohadillas para darles volumen. Igual que el que hice de mi hija, esta enmarcado con un marco OLUNDA. 



3 comentaris:

  1. Un layout fresco y divertido, Quima, muy bien trabajado esos papeles.

    Bss

    ResponElimina
  2. Una preciosa foto enmarcada en un layout increible, muy conjuntado todo.

    Bss.

    ResponElimina
  3. Un layout genial, infantil sin ñoñerías, sacándole partido a esa colección de papeles tan graciosa!
    Bss

    ResponElimina