Des-de aquest petit raconet virtual, vull compartir amb tots vosaltres el meus treballs de manualitats que m'ajudem a relaxar-me en les meves estones lliures.
-----------------------------------------------------------------------
Desde este pequeño rincon virtual quiero compartir con todos vosotros mis trabajos de manualidades que me ayudan a relajarme en mis horas libres


dilluns, 12 de desembre de 2016

CONJUNT 30 ANIVERSARI

El dia 8 de desembre passat la parella del meu fill va 30 anys i li van preparar una festa sorpresa, i jo li vaig fer aquests detalls.

Com que a més de la festa familiar, el dissabte tenia una altre celebració amb els amics, vaig fer-li aquest àlbum per poder guardar totes les fotos dels dos dies. Vaig comprar un àlbum que ja venen fets i només els vaig decorar (no tenia temps per fer l'àlbum sencer)
Una targeta on poder signar-hi tots, i a més on poder posar el val del regal que li vam fer. 
També vaig agafar uns números de porespan i els vaig decorar. Els papers fet servir son el de MAMMA RAZZI de BO BOUNY , tot adornat amb cintes, puntes, adornos i demés troquels fets amb la big shot. 
També vaig fer unes estrelles per posar als tovallons, i on hi vaig escriure el nom i la data. Com que els tons de la taula era gris i blanc , vaig voler donar-li una mica de color amb les estrelles. 


3 comentaris: