Des-de aquest petit raconet virtual, vull compartir amb tots vosaltres el meus treballs de manualitats que m'ajudem a relaxar-me en les meves estones lliures.
-----------------------------------------------------------------------
Desde este pequeño rincon virtual quiero compartir con todos vosotros mis trabajos de manualidades que me ayudan a relajarme en mis horas libres


dimarts, 7 de març de 2017

ALBUMS FOTOS RESTAURADS

Estem al mes de març i tres mesos sense publicar res. A vegades hem venen ganes de deixar el blog abandonat, però hem sap greu ja que es el lloc on hi tinc tots els treballs guardats, així que aquest anys torno a fer la proposició de anar-hi posant tots el treballs que faci. A veure si la compliré. De moment en tinc uns quants de fets i espero ser constant i regular. Ja ser que els blogs actualment estan molt abandonats (altres xarxes social tenen més tirada) , però m'he fet el propòsit d'anar-lo mantinguent. 
Ja fa temps vaig proposar-me restaurar tots els àlbums de fotos que tenia antics , així que he començat per fotos antigues que tenia guardades que eren dels meus pares. Per no cansar-vos , els posaré tots junts, ja que el format es el mateix per a tots. 

 El primer hi he guardat les fotos que vaig trobar dels meus pares abans de casar-se. En aquells temps no es feien fotos com avui dia.

 El segon hi he guardat fotos de casaments d'amics o parents dels meus pares. 

 En aquest les fotos són més recents ja que van des de el meu naixement fins que vaig acabar l'escola primària.

En aquest últim hi he posat fotos meves fins que hem vaig casar . 
Vaig agafar cartolines mida A4 negres per les fulles i les tapes les vaig fer amb cartró de color craf i les vaig decorar. Una decoració minimalista a l'interior per no donar massa volum als àlbums.

2 comentaris: