Des-de aquest petit raconet virtual, vull compartir amb tots vosaltres el meus treballs de manualitats que m'ajudem a relaxar-me en les meves estones lliures.
-----------------------------------------------------------------------
Desde este pequeño rincon virtual quiero compartir con todos vosotros mis trabajos de manualidades que me ayudan a relajarme en mis horas libres


diumenge, 7 de maig del 2017

CAPSA PER GUARDAR RECEPTES AMB BOSSES

Aquestes capses arxivadores les vaig fer per el taller que vaig fer el mes de març. Vaig fer dues versions una per guardar receptes i l'altre per guardar fotos, postals, documents ....etc. 

 Estant fetes amb la tècnica de cartonatge. L'estructura de la capsa està feta amb cartó craf de gran gramatge i folrades amb cartolina negra, igual que les bosses interiors. 
Estant decorades amb paper MOTIVOS BONITOS de Elena Roche. Es un paper d'un gramatge prim, però ideal per folrar o decorar treballs de cartonatge.
 Les bosses interiors estant fetes amb una cartolina A4 i enganxades entre elles amb cinta de doble cara. Hi vaig fer 5 bosses, però ens permet posar-ni algunes més. Per tancar vaig posar 2 imans. 

1 comentari: