Des-de aquest petit raconet virtual, vull compartir amb tots vosaltres el meus treballs de manualitats que m'ajudem a relaxar-me en les meves estones lliures.
-----------------------------------------------------------------------
Desde este pequeño rincon virtual quiero compartir con todos vosotros mis trabajos de manualidades que me ayudan a relajarme en mis horas libres


divendres, 4 de novembre del 2011

L'ESTANY


He de recòneixer que quan fa uns dies que no veig l'estany el trobo al faltar . No sabria explicar el perquè. cada dissabte anem amb unes amigues a fer la volta a l'estany caminant, però el cap de setmana passat a causa de la pluja no hi vam poder anar. No sé si el meu subconsient ja intuia que aquest dissabte també serà plujós i que no podrem anar a caminar, que aquest matí m'he llevat amb ganes d'anar a veure l'estany.
Així que ja hem teniu , marxant una mica més d'hora per anar a treballar, i amb un paraigua en una má i a l'altre la càmera de fer fotos , a fer un tomb per la seva vorera.  He de recòneixer que a mi l'estany quan més agrada es quan  té aquest colors ocres,marrons,taronjes de la tardor i barrejats amb el color gris d'un dia plujòs o d'hivern.

Un dia normal hi trobariem un munt de gent , uns caminant, altres corrent, amb bicicleta o simplement passejant, sigui l'hora que sigui , però avui els únics inquilins eren els ànecs, que a més estaban d'allò més contents, sota la pluja. Sinò mireu-los com s'ho passaven d'allò més bé nadant sota la pluja o borinant per les basses , que he de reconèixer que n'hi habia un munt) .

Ara si demà no puc anar caminar pel meu estany, al menys ja m'hi passejat avui, encara que hagui estat sota la pluja i molt breu.

10 comentaris:

  1. ets una privilegiada de tenir-ho tan a prop, jo no em cansaria de passejar per aquí, m'encanta aquest lloc, a més em porta records de quan era petita, i fèiem amb els meus germans la travessia nadant....i com que m'agrada molt estar sola, aquests dies són ideals per passejar,no hi ha ningú jeje

    bon cap de setmana!!!

    ResponElimina
  2. l'estany de banyoles , es que te un encant sigui l'epoca de l'any que sigui , sempre esta molt bonic. Perque els colors d'ara son macus , pero i els de la primavera ???

    roser

    ResponElimina
  3. Molt bonic el paisatge,,,, petons dolors

    ResponElimina
  4. Qué preciosas fotos, quima... Vaya sitio!!!

    ResponElimina
  5. La tardor a mi també m'agrada i l'estany de Banyoles és molt bonic. Puc donar fe que cada vegada que hi vaig a passejar sempre és ple de gent gaudint del passeig, a peu, amb bicicleta, amb patins,... la soledat d'un dia de pluja també és una altra opció a disfrutar! Petons i bon cap de setmana!

    ResponElimina
  6. Hauràs de guardar aquestes fotos ven a prop, ja que sembla que la pluja aquesta any ha arribat tard, però ara no vol marxar.
    Quima,si mirant les fotos en tens prou, millor que millor, perque crec que avui es el que toca!!!
    Una abraçada

    ResponElimina
  7. que fotos más bonitas, pedazo de paisaje!..me has alegrao la vista esta mañana..

    ResponElimina
  8. El lago es precioso,lo conozco muy bien pues vamos muy a menudo a pasar el dia,cuando mi hija era pequeña pasabamos las vacaciones en una casa de turismo rural muy cerca de porqueres.besos yolanda

    ResponElimina
  9. Quima tu lago es precioso en todas las estaciones pero tienes toda la razón los ocres y marrones del otoño son hermosísimos.

    Por otro lado, me encantaron las telas que escojiste para la colcha de las casitas, te está quedando muy bien.
    Besitos

    ResponElimina
  10. no me extraña que te guste, a mi tb me encanta el otoño, disfruto mucho en esta epoca, además estos otoños que no son del todo frios en su comienzo sonmás..."amarillos" las hojas caen más despacio y se disfrutan más, precioso paseo... un beso

    ResponElimina