Des-de aquest petit raconet virtual, vull compartir amb tots vosaltres el meus treballs de manualitats que m'ajudem a relaxar-me en les meves estones lliures.
-----------------------------------------------------------------------
Desde este pequeño rincon virtual quiero compartir con todos vosotros mis trabajos de manualidades que me ayudan a relajarme en mis horas libres


dimecres, 16 de novembre del 2011

SAL AGUJAS E HILOS

Vaig veure que la SARA ens proposaba aquest SAL i la veritat es que tampoc no vaig poder resistir-mi . Així que mi vaig llençar de cap . He de reconeixer que el primer bloc hem va costar una miqueta, però el segon el vaig fer molt ràpidet i la veritat es que m'encanta ......no se si el resultat final tan macu com el de mostra; però de moment el dos blocs que tinc fets m'agraden molt:
Aquest es el primer que ens va proposr la Sara i he de reconèixer que s'hem va entrevassar una miqueta ............ no sé si serà per els detallets que portaba o que jo amb les aplicacions a puntada amagada encara no hi estic massa avesada i sobretot aquesta bossa que hi ha de robes ............... vaig veure en una de les fotos dels blocs ja fet, que una l'habia fet amb una mica de volum i com que m'encanten aquestes cosetes vai voler fer-li , però .................. no hi habia manera de donar amb la forma ........la vaig intentar de fer Una vegada i res .........fiasco total ,...... segona vegada ...........tampoc donaba amb el patro .....aixi que una mica desencatada la vaig deixar tota la semana en repós; cres que hasta hem feia pànic tocar-la , però com que sòc molt tossuda .............el diumenge passat hem va venir l'inspiració divina ..............no va quedar tan ben feta com la meva font d'inspiració però estic contenta del resultat.
2n. BLOC.
No sé si va ser que envalentona perquè m'habia sortit bé la bossa del primer bloc; que el mateix diumenge hem vaig posar amb aquest segon, i la veritat es que aquest hem va sortir a la primera . Així que amb dues estones més el vaig tenir enllestit.  Aquest si que vaig disfrutat fent-lo, ja que quasi no m'he adonat i ja l'he tingut llest. Bé ara només ens toca esperar al proper objectiu.

10 comentaris:

  1. Quima que bonitos te han quedado ,,,,me gusta mucho todo el combinado de telas ,,,,te va a quedar precioso ,,,,

    ResponElimina
  2. Patidifusa me hallo con este trabajo! Aparte de que los motivos me encantan, pero el trabajo es una maravilla! Quiero aprenderrrrrrrrrrrrr!!!

    Bss

    ResponElimina
  3. ostres Quima , es que es molt dificil, amb totes aquestes aplicacions i ferles amb puntaqda amagada costa molt , pero el resultat es rxtraordinari

    roser

    ResponElimina
  4. Quina monada , es un diseny molt original i també genial per aprofitar moltes robetes ,t'està quedant molt bé

    Petons , Anna

    ResponElimina
  5. És una cucada i el primer bloc personalitzat! M'encanta! És una bona idea per aprofitar retalls, que ho disfrutis!! Ptns

    ResponElimina
  6. Estos dos bloques te quedaron espectaculares, el bolso me mata, me he quedado boquiabierta,jaja,está perfecto. Todos los detallitos que les pusiste... las florecitas, el collar de una de las damas no sé si la otra tiene porque no se puede ver bien, como verás me los he detallado milímetro a milímetro :)
    Besotes.

    ResponElimina
  7. Que bonito este quilt no? te va a quedar de fábula. Ya ire viendo tus avances. Un besote!!!!

    ResponElimina
  8. Quima... que tal..?.. soy ANDPATRI
    vaya trabajo el que estas haciendo... sin duda te quedaré presioso.. la combinacion de la telitas estan muy bien y con buen gusto.
    enhorabuena...!!!!
    ya sabes que te tengo que escribir como anónimo
    Un abrazo...petons

    ResponElimina
  9. estàs molt treballadora... m'agrada molt com t'ha quedat.... la bossa també!!!!

    bona setmana
    carmen

    ResponElimina