Des-de aquest petit raconet virtual, vull compartir amb tots vosaltres el meus treballs de manualitats que m'ajudem a relaxar-me en les meves estones lliures.
-----------------------------------------------------------------------
Desde este pequeño rincon virtual quiero compartir con todos vosotros mis trabajos de manualidades que me ayudan a relajarme en mis horas libres


dimarts, 1 de novembre del 2011

SAL 12 MESOS

Hem vaig apuntar al SAL ............ 12 MESOS ........... que ha organitzat la GRISELDA. Va ser un amor a primera vista ............ hem va encantar el quilt . M'hi vaig apuntar per dues raons ......... la primera està ple de detallets tal i com a mi m'agraden els treballs, ben diversos  i que no sigui repetir sempre el mateix . I la segona raò va ser que encara que he fet moltes coses de patch , la veritat es que quilt , crec que no n'he fet cap .
Jo el faig amb tons de granate i beig ........la veritat es que he disfrutat moltissim fent-lo .
El primer repte van ser els log cabin que hi van , juntament amb els triangles també fet de log cabin.
M'encanta fer les combinacions que porta el log cabin, es una tecnica del patch que hi disfruto moltissim. Bé aquest ja els tinc tots fets.
El segon repte era per aquest mes d'octubre , era precisament fer el bloc corresponent al més d'octubre i ja està complert.
Té algun fallos, ja que les aplicacions a puntada invisible no n'he fet moltes. Espero anar-hi agafant pràctica i com a ùltim recurs , si els fallos sòn molt evidents, tornar-lo a fer.
En aquesta fotografia us fareu una idea , més o menys de com ira montat.
Bé ara només falta esperar el dia 5 per rebre el repte del més de novembre, que no serà altre que el bloc corresponent al mateix més.
Com que un cop fets els log cabin, només s'habia de fer un bloc cada més també hem vaig apuntar a un altre SAL, que organitza la SARA PALLARES, que es diu PUNTADAS E HILOS , però aquest ja l'ensenyaré es endevant que encara hi estic treballant. 

10 comentaris:

  1. tiene una pinta estupenda........has elejido las telas muy bonitas........y por la puntada esa que hay que esconder......tranqui...que yo tambien soy de esas....jajajja.....se esconden poco mis puntadas.pero bueno poco a poco!!! un besito grande

    ResponElimina
  2. Quima que macu que está quedant. El log cabin ees molt agrait , sempre queda be .

    roser

    ResponElimina
  3. Que bonito Quima ,,,te va a quedar fenomenal....y la patada no se ve por ningun lao eh?....

    ResponElimina
  4. Te esta quedando muy bien,los pequeños fallos como me dicen a mi son experiencias.
    Tus pasteles muy ricos,cada semana probamos algo nuevo por mi hija,le encanta tus recetas.besos yolanda

    ResponElimina
  5. ya solo quedan 6 dias para mi sorteo..pasa a apuntarte
    un abrazo desde MENORCA

    ResponElimina
  6. Quan vaig veure aquest projecte al teu blog em va agradar moltíssim, les robetes que has triat són una passada de maques!! Que ho disfrutis molt, Petonets

    ResponElimina
  7. Que trabajo tan bonito, los motivos como los colores ideales.

    ResponElimina
  8. Quima vaya trabajo..! la combinacion de las telas estupenda.. con lo cual te va quedar Genial..! Con tus manos de artista no podia ser de otra manera.. asi que mi ENHORABUERNA.....!
    un abrazo..

    andpatri

    ResponElimina
  9. Quima jamia, nu me entero mu bien ..pero un trabajo muy elaborado...enhorabuena!

    ResponElimina
  10. que bonito !!! yo aqui a la espera del proximo ..besos

    ResponElimina