Des-de aquest petit raconet virtual, vull compartir amb tots vosaltres el meus treballs de manualitats que m'ajudem a relaxar-me en les meves estones lliures.
-----------------------------------------------------------------------
Desde este pequeño rincon virtual quiero compartir con todos vosotros mis trabajos de manualidades que me ayudan a relajarme en mis horas libres


divendres, 16 de març del 2012

REGALS DE CUMPLEANYS

Avui es el meu cumpleanys ........si, si en faig 52 .............ufffffff , però sòc de les que penso bé n'has pogut cumplir un més. La veritat es que no hem traumatitza cumplir anys . 
Una de les coses bones que té internet, es que arribes a fer veritables amistats , i que a vegades sembla que et coneguis de tota la vida . Tinc la sort de tenir-hi molt bones amigues, que desde fa uns anys ens troben en un foro de manualitats I que precisamente a traves d'elles vaig arribar al mon del blogs. 
I avui al migdia quan he arribat a casa , tenia tres paquets esperant-me sobre la taula .Ja us podeu inmaginar amb quina ilusió i emoció els anava obritn, ja que sabia que dintre cada paquetet hi habia uns treballs fets per a mi i amb tot el carinyo del món. 
Aquets han vingut des-de ORIHUELA-Alacant, i m'els a enviat la meva amiga ALICIA, una uruguaia, aficanda des-de fa molts anys aqui a Espanya.
Tots els regalets ben embolicats i cuidant tots els detalls
 Un Malma fet amb la tècnica del fals cuir, que domina a la perfecció. Dintre una capseta ben decorada un carmels bonissims, i dintre una altre capseta no menys decorada uns fils preciosos, per fer les meves floretes, tal i com m'ha dit ella.
 Con veieu l'alicia tan fa decoupage com sap cosir molt bé I sabent de la meva afició a fer patch, m'ha fet aquesta iaia per tenir-la al meu cuarto de cosir i perdre les agulles.
Aquest altres regals han vingut de ZUERA-Zaragoza i m'els ha enviat L'ANNA, que també fa decoupage i pinta molt bé i també fa patch. 
Aqui teniu tots els regalets; botons, diferents troquels de scrap i aixó que es veu al fons amb aquest cort vermells es patch amb decoupages I es un cartellet per penjar a la porta del meu cuarto de costura.....cachis veig que la foto ha quedat una mica tallada.
 Aqui teniu el cartellet per la part del darrera................ A que es divertit ????
L'Anna ja sap que una té certa edat i que ja vaig temps que a l'estiu els vanos I jo som inseparables, així que millor que regalarm'en un però amb funda i tot.  I el caluer del cosat a ques bufó ???
Aque es divertida aquesta agulla decorada amb una flor de roba i per adorno una marieta. 
 Aquests altres regals també han vingut de ZUERA-ZAragoza i son de la meva amiga YOLANDA, La Yolanda s'ha convertit amb una experta amb scrap. Fa uns treballs preciosos , com comprobareu amb el que m'ha enviat.
Una CHoppign list per la meva nevera ...............a que es preciosa???????, encara que crec que hem fara pena fer-la servir, ja que hasta les tapes del bloc m'ha decorat.  La tarjeta que m'ha enviat es preciosa el devant decorada amb un carret de fil i aquest preciós maniqui amb aquesta combinació blau marro, que tan m'agrada.
 I a la part interior de la tarjeta Un tag i la felicitació i també un marcapagines o tag , decorat amb uns colors molt suaus i amb une spapellones precioses.
M'haureu de perdonar; però ara al penjar les fotos veig que les podria haber fet molt millor; però es que l'emoció m'enoblinava el cap.
De tot cor us dic MOLTES GRACIES A TOTES !!!!!!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------
DE TODO CORAZON OS DIGO MUCHISIMAS GRACIAS A TODAS POR ESTOS MAGNIFICOS REGALOS i por acordaros de mi , y saber que me habeis hecho estos regalso con todo vuestro cariño.

21 comentaris:

  1. QUima que bueno es tener amigas así, todos los regalos preciosos.
    besos y buen fin de semana¡¡¡¡

    ResponElimina
  2. Yo creo... qué si has recibido todos esos regalos... es porque los mereces... mira tú por donde!! :)

    ResponElimina
  3. moltes felicitats!!!! quants regalets i que bonics!!!
    que tinguis un bon dia.
    petons
    carmen

    ResponElimina
  4. PER MOLTS ANYS REINA ,
    nena quants de detalls i que bonics.
    tambe penso com tú , tenim uns anys pero sort que hi hem arribat , aquest al juliol en faig 54, ufffff, mai tenia problemes per fer anys , pero la veritat al fer el 50 em va emprenyar una mica i ara l'horitzo son els 60 i ja m'ho agafo d'altra manera.
    be guapa , pasat-ho molt be i disfruta.

    roser

    ResponElimina
  5. ¡¡¡Precioso todo¡¡¡.....claro que será que te lo mereces, ¿¿no??.
    Jue el traductor no funciona, así que mi lectura de la entrada es un poco a la virule, aviso. No me he enterado bien si cumples 52 o 16.....
    Bsts guapa, y ¡¡¡¡ZORIONAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKK¡¡¡¡.

    ResponElimina
  6. PEr molts anys!!!! i que són 54 només un número i ben bufó! jaja . Els regalets o regalassos són tots una passada i sobretot es nota amb el carinyo que te'ls han fet
    Ptns

    ResponElimina
  7. Quima felicidades de nuevo ,,,espero que pases un dia fenomenal y que cumplas muchos mas,,,,he visto que se ha despegado el boton,,siento que lo tengas que poner,,,,
    Besos ,,,,

    ResponElimina
  8. Per molts anys Quima!!! quins regalets més bonics...
    un petonas i bon cap de setmana!!!

    ResponElimina
  9. Que bonitos regalos, muchas felicidades!!!!! besos

    ResponElimina
  10. Per molts anys!! uns regals molt bonics que no els falta detall, unes amigues fantástiques.
    L'important de l'edat és tenir l'esperit jove, jo ja rondo els 50 i per molts anys anar-ne fent.
    Petons.
    Mercè

    ResponElimina
  11. Per molts anys Quima, jo els 52 els vaig fer al setembre i penso com tú. EL MILLOR ES CUMPLIR-LOS!!

    ResponElimina
  12. Muchas Felicidades, lo mejor de los cumpleaños el poder celebrarlo y lo regalitos....
    Besos

    ResponElimina
  13. Moltes felicitats i que en facis molts més!!!!
    Uns regals molt bonics, senyal que t'estimen molt.
    Ptns,
    Susana

    ResponElimina
  14. Bonitos regalos! Felicidades guapa! Se me había escapado el cumple...ains ains ains mil perdones!
    Bss

    ResponElimina
  15. Moltíssimes felicitats Quima, que en compleixis molts més i disfrutis d'aquest dia! Ptns

    ResponElimina
  16. Felicidades Quima.
    Eses caramelos me han recordado mi infancia. El tío de mi padre siempre los tenía y nos los daba cuando íbamos a su casa

    ResponElimina
  17. !No me puedo creer querida Quima!hoy 18 de marzo estaba convencida que es el dia de tu cumpleaños ...ya llevaba unos dias acordandome y ahora en cuanto me he levantado he querido venir a felicitarte y me encuentro que ha sido el 16...."mea culpa" yá no se puede dejar las cosas para la memoria.
    Bueno tesoro !cuanto me alegro de esos bellezones de regalos! son detalles que pellizcan el corazón
    Que sigas disfrutando como hasta ahora de tanto cariño.
    Sabes que no te olvido....pues tu también me has hecho pasar a mi esos buenos momentos.Un abrazo mu fuerte y FELICIDADES aunque tarde.....

    ResponElimina
    Respostes
    1. Merche aunque sea tarde muchisimas gracias por acordarte de mi. Eso de dejar las cosas para la memoria nos pasa a todas ...............jejejejej ya tenemos qu eir con la libreta o agenda a todas partes.
      Petons

      Elimina
  18. Hola Quima! Moltes felicitats per partida doble pel teu aniversari i per les amigues que tens!! Quins regals mes bonics que t'han fet, però amb tot això algun mérit deus tenir-hi tú... no et conec personalment, però em sembles una persona sensible i honesta, amiga de les seves amigues i qui sembra...recull!! Petons i Feliç Aniversari (una mica tard...)

    ResponElimina
  19. Quima,Muchas felicidades aunque sea atrasadas.
    Pero que bien te han mimado, son unos regalos preciosos y se nota el cariño con que te lo han hecho. Eres muy afortunada!!
    Besos

    ResponElimina
  20. Querida Quima...por la parte que me toca me alegro que los regalitos te hayan gustado, es expresar a través de unos regalos muy sencillos todo el cariño hacia ti..
    que siempre estas ahí cuando te necesito, que te doy la "lata" y siempre estas dispuesta con una sonrisa..
    Te has puesto a pensar que todo el cariño que recibes te lo mereces..???
    En mi Tierra se dice que el que siembra RECOGE..!
    Y por eso te envio todo mi cariño..!!!
    Petons....

    ResponElimina