Des-de aquest petit raconet virtual, vull compartir amb tots vosaltres el meus treballs de manualitats que m'ajudem a relaxar-me en les meves estones lliures.
-----------------------------------------------------------------------
Desde este pequeño rincon virtual quiero compartir con todos vosotros mis trabajos de manualidades que me ayudan a relajarme en mis horas libres


dimecres, 13 de novembre del 2013

PREPARANT EL NADAL -- PREPARANDO LA NAVIDAD

Encara que no ens ho sembli , per les temperatures que tenim, tenim el Nadal a la cantonada, així que ja es hora d'anar preparant les cosetes per adornar o per regalar. A la botiga que faig classes, hem de procurar cada any fer alguna cosa nova, encara que costa trobar idees noves i originals. Aquests arbres eren d'una revista de l'any passat , i com que no n'havien fet cap de semblant, vaig posar-mi mans a la feina.
--------------------------------
Aunque no nos los parezca, por las tempeturas que tenemos, tenemos la Navida a la vuelta de la esquina, asi que ya es hora de ir preparando cositas para adornar o para regalar. En la tienda donde doy clases hemso de procurar hacer algo nuevo y diferente cada año, aunque cuesta encontrar ideas nuevas y otiginales. estos arbolitos eran de una revista del año pasado , y como no habiamos hecho ninguno similar me puse manos a la obra

Aquest està fet amb quatre robes diferents, es el costa més de fer i també es el més petit. Tot i ser una mica més complicat son treballs d'aquells de fer en una tarda.
------------------------------------
Este esta hecho con cuatro telas diferentes, es el más pequeño y el que lleva un poco más de trabajo. Asi y todo en una tarde los tienes hechos. 
Aquest esta fet tot amb la mateixa roba. Aquesta roba es molt divertida ja que en imita un log cabin i fet amb robes de Nadal . Aquest es rapidisim, cosi , girar emplenar i adornar.
-------------------------------------
Este esta hecho todo en la misma tela. Esta tela imita un log cabin con telas de Navidad, es muy divertida. Es rapidisimo de hacer, coser, girar i adornar
 Aquest altre model, porta un doble arbre aplicat per sobre. Els pal que he aguanten els arbres, els vaig trobar en una botiga de jardineria i per la base he agafat un rectangle fet amb cartró gruixut i a sobre hi he clar un rectangle més petit d'espuma de la que es fa servir per fer centres de flor. Hi he clavat el pal I ho he fitxat amb silicona calenta. Tapem amb un quadrat d'arpillera un llaç i ja el tenim llest.
-------------------------------
Este modelo lleva un doble arbol aplicado encima de la tela. Los palos que aguantan los arbolitos los he comprado en una tienda de jardineria. para la base he utilizado un carton gruexo y encima he clavado otro rectangulo de espuma que se utiliza para los centros florales. He clavado el palo en la espuma y lo he fijado con silicona caliente. LO tapamos todo con un cuadrado de arpillera, un lazo y listo. 
-----------------------------------------
Com que vaig tenir que comprar més arpillera, vaig adornar aquestes espelmes . Les rames d'abet i les pinyes ho he aprofitat d'adornos vells que tenia per casa.
-------------------------
Como tuve que comprar más arpillera, adorné estas velas. Las ramas de abeto y las piñas las he aprovechado de adornos viejos que tenia por casa. 

17 comentaris:

  1. Que monadas Quima ,,y que surtidico que has hecho....

    ResponElimina
  2. Preciosos adornos navideños. Yo ya tengo preparado todo el material para empezar con los míos, aunque ya he hecho alguno. Este año creo que voy con retraso. Me gustan esos arbolitos.

    ResponElimina
  3. Preciosos adornos navideños, yo ando ahí con otras cositas de navidad....bsss

    ResponElimina
  4. ostres si , el Nadal está aqui a la cantonada , m'agraden aquest arbres pero encara m'agraden mes els centres amb l'espelma

    roser

    ResponElimina
  5. Qué detalles navideños más bonitos!!
    Besos

    ResponElimina
  6. Sencillos arbolitos (para quien sepa manejarse con la aguja) y muy vistosos!! Y encima no sueltan ramitas ni ná!! :)

    ResponElimina
  7. Quima t'han quedat unas arbrets, molt macos i originals amb la base d'arpillera fan molt de goig.El centre també queda molt elegant.Felicitats guapa.
    Montse

    ResponElimina
  8. Unos adornos muy bonitos Quima, quedan de lujo el cualquier sitio que los pongas.

    Un beso,

    ResponElimina
  9. Son uns arbres molt macos!! Com dius encara que no ho sembli el Nadal ja s'acosta!! Nosaltres tot just hem publicat unes galetes de Nadal de sucre. Et passo l'enllaç per si les vols veure!!
    Bon Nadal!!
    http://sucrebcn.blogspot.com.es/p/galetes-de-nadal-galletas-de-navidad_16.html?showComment=1384715668126&m=1

    ResponElimina
  10. Quima.... como siempre son geniales tus trabajos
    y en éste caso los navideños me encantan..!!!
    voy tomando nota para algunas ideas, aunque la profesora
    de Patch me pasó el patrón del arbolito mas grande el de una sola
    pieza, ya veremos si me dá tiempo de hacerlo...

    un abrazo y buena semana

    ResponElimina
  11. que bonic tot!! i que previsora preparant ja les cosetes de Nadal jeje
    petons
    carmen

    ResponElimina
  12. Te han quedado preciosos Quima.
    Besos, Mere.

    ResponElimina
  13. MOnisimos Quima, no soy muy navideña, pero me parecen un adorno super resultón!

    Bss

    ResponElimina
  14. Preciosos arbolitos, son ideales para cualquier rincón.
    Besos.

    ResponElimina
  15. Son monísims i molt originals aquests arbres!! M'agraden molt molt.
    Petonets.

    ResponElimina
  16. Where to Bet on Sports To Bet On Sports In Illinois
    The best sports bet types 해축 보는 곳 and 넥스트 바카라 bonuses available in Illinois. The 토토 사이트 도메인 most common sports betting options available. 출장안마 Bet $20, Win communitykhabar $150, Win $100 or

    ResponElimina