Des-de aquest petit raconet virtual, vull compartir amb tots vosaltres el meus treballs de manualitats que m'ajudem a relaxar-me en les meves estones lliures.
-----------------------------------------------------------------------
Desde este pequeño rincon virtual quiero compartir con todos vosotros mis trabajos de manualidades que me ayudan a relajarme en mis horas libres


dimecres, 1 de novembre de 2017

ALBUM FOTOS 25 ANYS

Ja sé que fa molt temps que no publico res, no es que no hagi treballat; però unes vegades perquè el temps no dona per més i altres per mandra , acabo ni fotografiant ni publicant res.
A veure si d'una vegada per totes torno a agafar el ritme i vaig ensenyant el que faig. Ja sé que els blogs han passat de moda; però per mi es una manera de tenir el treballs guardats i classificats.
Aquest treballs ja fa uns mesos que el vaig fer, va ser un encàrrec per una noia que feia 25 anys. Els seus pares van voler que tingues un record dels seus 25 anys. Hi vam posar fotografies des-de el seu naixement fins al dia d'avui. Si havien de encabir moltes fotos, ja que hi havia fotos de la seva infantesa, familiars, del seu hobby, amb les mascotes, amics ... etc. Per tant tenia que ser un album amb una llom que en donés força amplada. 
Vaig fer unes tapes amb cartró gruixut i les vaig folrar amb paper de scrap. El llom està fet amb paper craf i marcat cada 0,5 cm. per donar-li forma rodona i així tenir un llom a 'amplada que necesitem, ja que el podem fer més o menys segons les fulles interiors. 
Les fulles interior son dobles i tant al llom com a les fulles i hem forats a dat i abaix i així ens permet passar-hi un cordó que lliguem a la part de fora del llom . Portava un màxim de 8 fulles dobles interiors . Tampoc podem posar-ni moltes ja que no ens passarien tots els cordons per els ullets de les tapes . 
 Con tal de que no tingues moltes pàgines; ja que dificultaven la seva enquadernació , vaig optar per a cada pàgina fer-hi diferents desplegables a fi de poder posar-hi totes les fotografies. En questa pàgina hi vaig fer una cascada i a l'altre hi vaig posar una butxaca on hi vaig posar diferents fotografies enganxades amb un brad, així es poden anar mirant i no es perden. 

En aquesta altre full, en un pàgina hi vaig posar un sobre per les amigues , i a l'altre hi vaig fer un desplegable per les mascotes.

En aquests altres fulls, en un costat un desplegable amb diferents fotografies i a l'altre simplement una fotografia a destacar. hi havia altres pàgines i moltes més fotografies en total hi vam poder posar unes 80 fotografies. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada