Des-de aquest petit raconet virtual, vull compartir amb tots vosaltres el meus treballs de manualitats que m'ajudem a relaxar-me en les meves estones lliures.
-----------------------------------------------------------------------
Desde este pequeño rincon virtual quiero compartir con todos vosotros mis trabajos de manualidades que me ayudan a relajarme en mis horas libres


dissabte, 25 d’agost de 2018

PROJECTE ANUAL 2018-CRISTINA RADOVAN

Ja us vaig ensenyar , fa un temps, unes pàgines d'un projecta anual que estic seguint amb el grup de CRISITINA RADOVAN. Com que ja m'he posat al dia us ensenyo les darreres pàgines que he fet. 
Seguim treballant amb la col.leccio WONDERLAND de STAMPERIA.  En aquest pàgina hi hem fet dues butxaques per posar-hi dos desplegables .


A la part del darrera, hi he enganxat una targeta, que va tancada amb un imàn. A la part  del davant la targeta l'he enganxat només per tres costats i així m'ha quedat una butxaca.  
A l'interior de la targeta hi he enganxat dos tags de la mateixa col.lecció, de manera que ens serveixin per aguantar una foto. 
A la següent pàgina , hi he fet un despeglable que l`he decorat amb una de les targetes que porta la col.lecció. 

Jo ala part del darrera amb el mateix paper hi he fet una butxaca i de moment hi he posat una targeta. Però si es necessita ni podem posar més. 
la darrera pàgina que he fet, he fet servir els papers de la col.leccio ALCHEMY també de STAMPERIA. a la part del davant una targeta, enganxada per tres costats de forma que ens permet posar.hi altres targetes. 
la part del darrera l'he feta amb forma de carpeta, tancada amb un imán. 
Jo a la part de dintre de la carpeta hi he fet dues butxaques contraposades, que ens permetran posar-hi fotografies. De moment no hi he fet cap targeta ni llibret, ja que dependrà de la quantitat de fotografies que hi tingui que posar. De moment es tot el que tinc fet d'aquest projecte. 

1 comentari: